Μοιρασιά στο Μοσχάτο 2-2 με την Καλλιθέα

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι του Μοσχάτου με την Καλλιθέα που έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2, ένα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε  στο φινάλε με το Μοσχάτο να ισοφαρίζει στο 92΄ κι αμέσως μετά να χάνει και ευκαιρία για το 3-2.
Μπροστά στο κατάμεστο γήπεδο του Μοσχάτου οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ  στο 15΄ με ωραίο πλασέ του Νιζάμη, έπειτα από  πάσα του  Eυθυμιάδη  σε βαθιά σέντρα  του Βινίσιους.

Κόντρα στη ροή του αγώνα η Καλλιθέα έφτασε στην ισοφάριση με τον Μαρουκάκη στο 32΄,  που  ξεχύθηκε από τα πλάγια και πλάσαρε τον Γώρα με τους  Μοσχατιώτες όμως να διαμαρτύρονται έντονα  στον βοηθό Καραθανάση για οφσάιντ.
 Δύο λεπτά αργότερα σε φάση διαρκείας η Καλλιθέα έκανε το 1-2, με προσπάθεια του Ντρούγκα, κι αφού προηγήθηκε ενέργεια του Μαρουκάκη  και σούτ στη δοκό του Μοσχάτου.
Στην επανάληψη το Μοσχάτο πίεσε πολύ για να φτάσει στην ισοφάριση με τον Ευθυμιάδη να σημαδεύει στο 77′ το δοκάρι. Λίγο νωρίτερα στο 75′ η Καλλιθέα ζήτησε από το διαιτητή Κουκούλα πέναλτι σε ανατροπή του Μαρουκάκη.
Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 92′ με τον Βινίσιους να ισοφαρίζει, ενώ στην τελευταία φάση του ματς το Μοσχάτο κόντεψε να πάρει και τη νίκη με τον Μπέρτσο να αστοχεί εξ επαφής.
ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Γιώρας, Σταύρου, Ξυγκάκης, Φιαμέγκος(60’ Μπέρτσος), Ντούμπερετ, Κατίδης, Ψυχογιός, Βινίσιους, Ευθυμιάδης, Πασαλίδης, Νιζάμης(72’ Ζελέκου).  
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Λαδάς, Κρητικός, Καλύβας, Καλημέρης, Παπαγγελής, Καλτσάς, Βελέτης, Στούπης(88′ Μπέλης), Ντρούγκας, Μαρουκάκης(90′ Βασιλειάδης), Μακρυγιάννης(61′ Κώστας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου