Σεφτέ ο Εθνικός 4-0 τον Ηλυσιακό

Έπρεπε να φθάσει η 11η αγωνιστική για να  γευθεί την χαρά της νίκης ο Εθνικός, κερδίζοντας με 4-0 τον Ηλυσιακό, μιά επιτυχία που σίγουρα θα τον βοηθήσει ψυχολογικά να ανακάμψει.
 Ο Εθνικός προηγήθηκε στο 32′ με τον προωθημένο
Μουσταφίδη, ενώ ο Ηλυσιακός  στο 41′ πέτυχε γκολ με τον Σαμιώτη, που όμως ακύρωσε για οφσάιντ ο βοηθός Σάνος, φάση για την οποία διαμαρτύρονται οι του Ηλυσιακού.
Στην αρχή του β΄ ημιχρόνου  οι Πειραιώτες κέρδισαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μουδούρογλου για το 2-0, ενώ στο 48′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Ταβάρες που χτύπησε αντίπαλο.
Από εκεί και πέρα το έργο του Εθνικού έγινε πιο εύκολο και έφτασε σε αυτό το 4-0  με τέρματα των Γκέτση(72′) και Νταούλια(85′).
Με λάθη η διαιτησία του Κακριδή ( Κορίνθου).
ΕΘΝΙΚΟΣ: Κατσούλης, Νταούλιας(87’ Νυφαδόπουλος), Δημακάκος(82’ Παπαγεωργίου), Μουσταφίδης, Ευαγγέλου, Σκεντεράι, Γκέτση(86’ Χατζηστάμος), Διάκος, Μουδούρογλου(71’ Σαραντόπουλος), Πολίτης, Λώλος.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Κοντοπίδης, Νομικός, Χαραλάμπους, Παπαδημητρίου(46’ Ζαφείρης), Σαμιώτης, Αμανατίδης, Σεράνι(85’ Μουκίδης), Ταβάρες, Ηρακλής, Μενδρινός, Κονδύλης(46’ Γκουσάι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου