Φούλ για "Super Leuage" ο Ιωνικός 2-0 την Τριγλία

Την  φετινή του δυναμική μέσα στην Νεάπολη , επιβεβαίωσε  και πάλι ο Ιωνικός κερδίζοντας σχετικά εύκολα την Τριγλία με 2-0.
Βρίσκεται πάντα στην  2η θέση της βαθμολογίας της Β΄ Εθνικής, 2 πόντους πίσω από τα  Τρίκαλα και φυσικό είναι στην Νίκαια να ονειρεύονται "Super Leuage"
 Μέσα σε μιά  καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι περίπου 2000 φίλαθλοι του Ιωνικού, η  Τρίγλια  προσπάθησε να αιφνιδιάσει καθώς στο  4΄, ο Παπαδημητρίου βρέθηκε… φάτσα με τον Κουρεπίνη, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποσοβεί το 0-1, με γρήγορη έξοδο, ενώ στο 11’ ο Κολλαράς απομάκρυνε επικίνδυνη μπαλιά του Ευθυμιάδη πριν η μπάλα φτάσει στον Παπαδημητρίου σε ευνοϊκή θέση για γκολ.
Ο Ιωνικός φλύαρος σε αυτό το α΄ μέρος , βρήκε το τρόπο να κάνει το 1-0, κι από εκεί και πέρα να απλουστεύσει την υπόθεση νίκης..
Στο 33΄ με  όμορφη μπαλιά του Μάναλη, ο Κρητικός βγήκε στην… πλάτη της άμυνας της Τρίγλιας και με πλασέ έγραψε το 1-0.
Λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο, στο 45’, ο Μάναλης παραλίγο να πετύχει και δεύτερο τέρμα για τον Ιωνικό, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Ο  Ιωνικός συνέχισε στο δεύτερο ημίχρονο να είναι επιθετικός, φτάνοντας και σε δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Βλαχομήτρου στο 62΄, έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Καλλέργη από τη δεξιά πλευρά.
Μετά το 2-0, ο Ιωνικός έσβησε τις μηχανές θα λέγαμε,  με την Τρίγλια πάντως να έχει δύο καλές στιγμές, στο 66’ με ένα καλό σουτ του Παπαδημητρίου που κόντραρε και στο 82’ με διαγώνιο σουτ του Ντουνγκα, για το οποίο είχε απάντηση ο Κουρεπίνης.
ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Μουστάκης, Κολλαρας, Παπατζίκος, Ιωάννου, Τιεντσέ, Φουρλάνος (26’ Παπούτσογιαννοπουλος), Μακρίδης (68’ Καλογέρης), Κρητικός, Καλλέργης, Μάναλης (62’ Βλαχομήτρος)
ΤΡΙΓΛΙΑ: Παλαβρακης, Ζώτος, Κουρέας, Σγουρός, Μιλκουδης, Ποτσι (65’ Σαρβανίδης), Παπαδημητρίου, Έππας (58’ Αμαραντίδης), Ευθυμιάδης (65’ Μπουλγκουρίδης), Ντουνγκα, Λεμονής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου