Δραματικό 1-0 του Εθνικού στη Ρόδο

 Με 8 παίχτες η Ρόδος που έπεσε στο τοπικό
Δραματικό φινάλε στην  Ρόδο όπου ο Εθνικός  στις καθυστερήσεις πήρε την νίκη με 1-0, απέναντι στην Ρόδο που έμεινε με 8 παίχτες ωστόσο μετά το γκολ του Ασπροπύργου στο Κερατσίνι στο 87΄ήθελε μόνο την νίκη για να κρατηθεί στην κατηγορία.
Στην κόψη του ξυραφιού το παιχνίδι, αρχικά για τις δύο ομάδες, και στην συνέχεια για την Ρόδο που από το 40΄ έμεινα με 10 παίχτες λόγω της απευθείας αποβολής του Κουρούπη.
 Ο Στασινός  έφυγε στην  πλάτης άμυνας της Ρόδου, βγήκε σε προφανή θέση για γκολ με τον Κουρούπη να τον ανατρέπει και ο ρέφερι Φωτιάδης από την Καστοριά να τον αποβάλλει σαν τελευταίο παίχτη, σωστά. 
Αν και με 10 παίχτες  η Ρόδος, δεν ανησύχησε ιδιαίτερα, παρότι ο Εθνικός είχε τον έλεγχο του αγώνα, δεν μπόρεσε όμως να κάνει την μεγάλη φάση, όμως από το 78΄ όταν  η Ρόδος έμεινε με εννέα παίχτες  λόγω αποβολής του Αποστόλου φυσικό ήταν  το γήπεδο να γείρει..
 Ο Αποστόλου εδώ είδε την δεύτερη κίτρινη του Φωτιάδη για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Μισέλ.
 Η Ρόδος με το 1-1 του Κερατσινίου έμενε στην κατηγορία, όμως γύρω στο 85′ οι γηπεδούχοι έμειναν με οκτώ παίκτες λόγω αποβολής του Μκρτσιαν για χτύπημα στο Δωματά στο πρόσωπο μάλιστα στην αποβολή αυτή είχαμε έντονες διαμαρτυρίες, ένταση και σαν να μην έφθανε αυτό ήρθε το γκολ του Ασπρόπυργου στο Κερατσίνι που αναγκαστικά εξοθούσε την Ρόδο των 8 παιχτών να βγεί όλη μπροστά για το γκολ,  με τον Εθνικό όμως να εκμεταλεύεται την αριθμητική υπεροπλία και στο 96΄ να  φθάνει στο γκολ με σούτ του Μακρυγιάννη, που έφυγε στην κόντρα και ντρίμπλαρε και τον γκολκήπερ Παναγόπουλο.
 Από την διαιτησία του Φωτιάδη, φυσικό είναι να έχουν παράπονα οι Ροδίτες, αν και οι δύο πρώτες αποβολές ήταν " καθαρές"
ΡΟΔΟΣ: Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάι, Κουρούπης, Μκρτσιάν, Άλμπι, Αποστόλου, Πότσι (55′ Βολονάκης), Πινδώνης, Αυγενικού, Μυλωνάς, Λέκκας
ΕΘΝΙΚΟΣ: Σικαλιάς, Στασινός, Βλάχος, Κρητικός, Ρούσσης, Κατίδης, Δωματάς (90+1 Μακρυγιάννης), Κωνσταντίνου, Γκέσιος (64′ Κατσικοκέρης), Τεγούσης (52′ Μισέλ), Παυλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου