Ο Ασπρόπυργος χρυσή νίκη 2-1 στο Κερατσίνι

Ο ψυχωμένος Ασπρόπυργος πήρε  παλικαρίσια νίκη με 2-1 στο Σχιστό επί του Κερατσινίου, μιά νίκη που ήρθε στα τελευταία λεπτά και πανηγύρισε την παραμονή του στην κατηγορία κόντρα σε όλα τα προγνωστικά που  τον ήθελαν χαμένο από χέρι.
 Ο Ασπρόπυργος  χωρίς να είναι καλύτερος πήρε  την μεγάλη νίκη, απέναντι στο Κερατσίνι που  στο 6΄  βρέθηκε να χάνει από ένα γκολ-δώρο του  τερματοφύλακα του  , ωστόσο  έφερε το ματς στα ίσια, και είχε δύο τεράστιες ευκαιρίες για να  φθάσει στην νίκη.

 Βέβαια το Κερατσίνι έπαιζε απλά για το γόητρο του, απέναντι στον Ασπρόπυργο που έπαιζε την κατηγορία και στο τέλος  με ένα καταπληκτικό γκολ  στο 87΄ δικαιώθηκε.
 Το 0-1 ήρθε  στο 6΄ σε μιά φάση που δεν μύριζε γκολ, συγκεκριμένα ο Ασπρόπυργος κέρδισε ένα φάουλ λίγο κάτω από την σέντρα και πολύ πλάγια, με τον Στρατάκη να γεμίζει και τον τερματοφύλακα του Κερατσίνιου, τον Γιώρα να χάνει  την μπάλα μέσα από τα  χέρια του και να καταλήγει στα δίχτυα, ένα γκολ που ασφαλώς φέρει την ακέραιη ευθύνη ο έμπειρος τερματοφύλακας του Κερατσινίου.
 Από εκεί και πέρα το Κερατσίνι ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων για  να έρθει το 1-1 στο 24΄ με ένα  εντυπωσιακό σούτ του του Ντούλια από τα δεξιά  που βρήκε την μπάλα μπροστά του όπως ήθελε μετά  την ωραία σέντρα του Σκεντεράι από τα αριστερά.
 Στην επανάληψη  ο Ασπρόπυργος προσπαθούσε να  απειλήσει, χωρίς να μπορέσει να διασπάσει την αμυντική γραμμή του Κερατσινίου  με τους Πειραιώτες να βγαίνουν  στην κόντρα αντεπίθεση τουλάχιστον 2 φορές με αξιώσεις σε μιά από αυτές στο 51'  ο Διάκος έβγαλε  στον κενό χώρο τον Ντούλια που μπήκε μέσα στην περιοχή, όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Διαμάντη που απέκρουσε σωτήρια.
 Ο Διαμάντης στο 63΄ μόλις που πρόλαβε και πάλι τον Ντούλια διώχνοντας σε κόρνερ.
 Ο Ασπρόπυργος ζήτησε πέναλντι σε  σπρώξιμο του Ζώνα από τον Μπατή στο 77΄  για να φθάσουμε στο 86΄ όταν οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν ένα φάουλ έξω  από την μεγάλη περιοχή του Κερατσινίου, με τον Ατματζίδη να το εκτελεί ψηλοκρεμαστά να έχουμε σύγχυση στα καρέ του Κερατσινίου, η μπάλα να φεύγει πρός τα πλάγια  και με τον Ζωγράφο  να έχει πλάτη στο τέρμα του Γιώρα να πιάνει ένα  φοβερό ανάποδο ψαλίδι και να στέλνει την μπάλα στα  δίχτυα του Κερατσινίου μέσα σε έξαλα πανηγύρια για τους Ασπροπυργιώτες και τους περίπου 150 φιλάθλους τους.
 Πάντως ο ρέφερι απέβαλε  τον σκορερ με απευθείας κόκκινη για  τις χειρονομίες που  έκανε στην  εξέδρα των Κερατσινιωτών.
Δραματικά τα τελευταία  λεπτά με το Κερατσίνι να γεμίζει  τους παίχτες του Ασπρόπυργου να διώχνουν  και να ολοκληρώνεται έτσι το παιχνίδι, και να ακολουθεί στο φινάλε γενική σύρραξη  ανάμεσα σε παίχτες και παράγοντες των δύο ομάδων.
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Αντωνίου( Αθηνών)
 ΚΕΡΑΤΣΊΝΙ: Γιώρας, Τσουβατσίδης,. Σκεντεράι, Μπατής, Βατής( 90 ΄Παναγιωτόπουλος), Παπασπύρος, Ντούλιας, Διάκος, Μπερνιδάκης( 82΄ Σιάννος), Πασαλίδης(62΄ Γκιάτης), Καρέλης(67΄ Σιγάλας)
 ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Διαμάντης,  Μπρέμπος, Σταγάκης, Νικολάου, Νάκας, Ζώνας, Στρατάκης(78΄Ζαχαράτος),  Ατματζίδης, Μίλιτς(89΄ Ταχματζίδης), Μπαγκουρά(70΄ Ζωγράφος), Χαικάλης, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου