Πήρε 1-1 ο Εθνικός στα Σπάτα

Σοβαρά επεισόδια και ξύλο στην εξέδρα 
Καλή αρχή για τον Εθνικό, οποίος πήρε πολύτιμο 1-1 στα Σπάτα, σε ένα νευρικό δυνατό παιχνίδι που παρακολούθησαν περισσότεροι από 1500 φίλαθλοι μάλιστα στο α'΄ μέρος  στην  εξέδρα του γηπέδου των Σπατών είχαμε επεισόδια.
 Ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων έπεσε  ξύλο,  ενώ στην συνέχεια  για τουλάχιστον ένα δεκάλεπτο υπήρξαν συμπλοκές  με τα ΜΑΤ, και μάλιστα οι πληροφορίες κάνουν λόγο και για τραυματισμούς 2 φιλάθλων.
 Στο  παιχνίδι,  τώρα ο Αήττητος μπήκε καλύτερα στο α΄ μέρος, είχε την  υπεροχή και μάλιστα  είχε  μεγάλη ευκαιρία να
προηγηθεί στο 23΄ όταν ο Κρητικός έβγαλε τον Φαρινόλα  μόνο με τον Σικαλιά, ο φορ της ομάδας των Σπατών σούταρε μες τον Σικαλιά να διώχνει σε κόρνερ.
 Ο Εθνικός που πρέπει να σημειώσουμε είχε τρανταχτές απουσίες ειδικά στον χώρο της μεσαίας γραμμής αφού  έλειψαν οι τιμωρημένοι Μισέλ, Κωνσταντίνου, και ο τραυματίας Ρομάνο, κόντρα στην ροή του αγώνα, άνοιξε το σκορ στο 34΄  με  τον συνήθως ύποπτο Νίκο Κατσικοκέρη, ο οποίος με σούτ μέσα από την  περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον γκολκήπερ Μιχελή.
 Είχε προηγηθεί συρτό σούτ του Παυλάκη  στην δοκό, με τον Κατσικοκέρη να παίρνει την ασίστ.
 Ο Αήττητος  ισοφάρισε στην εκπνοή του α΄ μέρους με έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Νικλησιώτη.
 Στην επανάληψη ο Εθνικός ανέβηκε δεν ανησύχησε ιδιαίτερα, ωστόσο και οι δφύο ομάδες δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μέσα στις εστίες, με το τελικό 1-1 να  αφήνει ασφαλώς κερδισμένο τον Εθνικό.
 Αρκετά καλή η διαιτησία  του Γκορτσίλα (Μακεδονίας)
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μιχελής, Μουστάκης, Βιδάλης(78΄Kολαράς), Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Ρουσάκης, Νικλησιώτης,Κατσικογιάννης, Κρητικός, Φαρινόλα, Τσιλιγκίρης
 ΕΘΝΙΚΟΣ: Σικαλιάς, Στασινός, Βλάχος, Κρητικός, Ρούσσης(42΄ λ.τρ Πεχλιβανίδης), Κατίδης, Δωματάς, Τεγούσης, Κατσικοκέρης, Γκέσιος, Παυλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου