Απίστευτες ποινές-πρόστιμα από την Π.Ε. της ΕΠΟ!!

 Πρόστιμο 10.717 ευρώ στην Ρόδο,  43 μήνες στον Ναλμπάντη!!
Απίστευτες ποινές επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροππή της ΕΠΟ σε σωματεία και παράγοντες για διάφορα  παραπτώματα.
 Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Ρόδο, για τα σοβαρά επεισόδια στον  αγώνα Γ΄ Εθνικής ΡΟΔΟΣ- ΕΘΝΙΚΟΣ( 1/4/2018) επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο 10.717 ευρώ( 300 ευρώ στο
σωματείο και 10.417 στον εκπρόσωπο της Θανάση Ναλμπάντη, στον οποίο επιβλήθηκε επίσης ποινή απαγόρευσης  στους αγωνιστικούς χώρους συνολικά για 43 μήνες!!.
 Με 1 μήνα απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους και πρόστιμο 834 ευρώ τιμωρήθηκε ο εκπρόσωπους του Κερατσινίου  Μηνάς Χατζηαντωνίου( αγώνας ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ.
Επιβάλλει στο σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ επιβλήθηκε χρηματική ποινή ύψους 1.550 ευρώ, για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας της 01/04/2018 ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ.
Επιβάλλει στο σωματείο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (δεν κατέβηκε να αγωνισθεί στον αγώνα με τον Αιολικό)
α) απώλεια του αγώνα με τον  ΑΙΟΛΙΚΟ με τέρματα 0-3, β) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα  της Γ’ Εθνικής., γ) χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ.

 ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΗΒΑ
Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Α.Ο. ΘΗΒΑ πειθαρχικά ελεγκτέο για τη μη τήρηση της προβλεπόμενης στον Κανονισμό Αγώνων του Πρωταθλήματος Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών Ομάδων υποχρέωσής( δεν  δήλωσε συμμετοχή στο Κύπελλο Ερασιτεχνών) του και του επιβάλλει τις εξής πειθαρχικές ποινές α) αποκλεισμό από το Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων της περιόδου 2017-2018, β) απώλεια του πρώτου επίσημου αγώνα του πρωταθλήματος, στο οποίο δικαιούται να συμμετέχει και γ) χρηματική ποινή ύψους διακοσίων ευρώ (200€).

EΡΗΜΗΝ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

 Ερήμην δικάσθηκε η Προοδευτική χθές Πέμπτη στην συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής για την υπόθεση της  ανεκπλήρωτης οφειλής, αφού κανείς από την διοίκηση της Κορυδαλιώτικης ομάδας  δεν μπήκε στον κόπο να την  εκπροσωπήσει.

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται η ανακοίνωση της απόφασης της Επιτροπής που σίγουρα θα φέρει σε δύσκολη θέση  την ιστορική ομάδα ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου