Eπανέρχονται τα μπαράζ από του χρόνου για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική!!

"Σφαγείο" η Γ΄ Εθνική στη νέα περίοδο, με υποβιβασμό  των μισών τουλάχιστον ομάδων!! 
Στην επιστροφή του παλιού  συστήματος των αγώνων μπαράζ  ανάμεσα στις πρωταθλήτριες ομάδες των ενώσεων για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική αναμένεται να  καταλήξει η ΕΠΟ από την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019 σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του sentrasout gr.

 Αυτό πρακτικά θα σημαίνει ότι οι 53 πρωταθλήτριες συν οι 3 δευτεραθλήτριες Αθήνας, Πειραιά Μακεδονίας, θα χωρίζονται σε 14 ομίλους των 4 ομάδων και την άνοδο θα κερδίζει είτε η  η πρώτη ομάδα  είτε και η 2η ομάδα ( με πιθανότερο ενδεχόμενο την άνοδο μόνο 14 ομάδων).
 Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η νέα Γ΄ Εθνική της προσεχούς περιόδου, θα  έχει 8 ομίλους των 14 η 15 ομάδων, όμως το σκεπτικό της ΕΠΟ για την περίοδο 2019-2020, είναι η Γ΄ Εθνική να  διεξαχθεί σε 4 ομίλους των 16 ομάδων.
 Η εξέλιξη αυτή θα  κάνει το προσεχές πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κυριολεκτικά "σφαγείο", αφού θα υποβιβάζονται από κάθε όμιλο, περισσότερες από τις μισές ομάδες( 7 τουλάχιστον).
 Σε ότι αφορά τους ομίλους στους οποίους θα  τοποθετηθούν,  οι κατά πάσα  πιθανότητα 6 η 7 ομάδες του Πειραιά, να σημειώσουμε, ότι στην προσεχή Γ΄ Εθνική θα υπάρχουν 7 η 8 Κρητικές ομάδες, και τουλάχιστον 8 η 9 νησιωτικές.
 Κάτι που μεταφράζεται σε τουλάχιστον 7  και 8 ταξίδια, κατά πάσα πιθανότητα σε Κρήτη
(η οποία  φέτος ήταν στον όμιλο με τις Αθηναικές ομάδες).
 Η σκέψη  καλύτερα οι φήμες,  περί δημουργίας και κατηγορίας Δ΄ Εθνικής δεν υφίσταται..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου