Απειλείται με αφαίρεση βαθμών η Προοδευτική

Με αφαίρεση βαθμών απειλείται η Προοδευτική, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του sentrasout.gr , ύστερα από την δίωξη που ασκήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.
Συγκεκριμένα η Προοδευτική φέρεται να μην πλήρωσε ένα σημαντικό  χρηματικό ποσό 2.517 ευρώ -αφορά πρόστιμα που  της επιβλήθηκαν κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος- μέσα στο 2018, συγκεκριμένα για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Εθνικό.!

Η Προοδευτική είχε προθεσμία να πληρώσει μέχρι την 2/4/2018, δεν πλήρωσε  κι ως εκ τούτου την ερχόμενο Πέμπτη 26.4.2018 εκδικάζεται η υπόθεση με την ομάδα του Κορυδαλλού να απειλείται βάση του άρθρου 23 του Πειθ. Κώδικα,  με αφαίρεση ενός βαθμού από το τρέχον πρωτάθλημα, κι ενός βαθμού από το προσεχές πρωτάθλημα, από την στιγμή που το φετινό πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί.
 Πρόκειται ασφαλώς για μιά εξέλιξη που σίγουρα φέρνει σε  δύσκολη θέση την ιστορική ομάδα, που είναι αλήθεια ότι από την στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα( τέλη Μάρτη), δεν φαίνεται να έχει καμμιά δραστηρίοτητα σε όλα τα επίπεδα αγωνιστικό και διοικητικό..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου