"Τέλος καλό όλα καλά" στον Ιωνικό 2-1 στο Ζευγολατιό

Μοιάζει με άθλο η επίτευξη της παραμονής στην κατηγορία για τον ιστορικό Ιωνικό, μιά παραμονή που σφραγίσθηκε με το  διπλό στο Ζευγολατιό, πιό εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-1, αφού οι Νικαιώτες  ήταν συνεχώς στην επίθεση, ωστόσο για να ξεκλειδώσει η άμυνα των Κορινθίων 
φθάσαμε στο 62΄.
 Βέβαια το μεγάλο  μέρος αυτής της επιτυχίας είχε γίνει με την απίστευτη νίκη την προηγούμενη βδομάδα επί της Ρόδου, κι απλά στο Ζευγολατιό ο Ιωνικός σφράγισε το αναμενόμενο.
 Ο Ιωνικός με την θερμή συμπαράσταση κάπου 200 φιλάθλων  άνοιξε το σκορ στο 62′   με τον Δημήτρη Παντελίδη, ενώ  στο 80′ ο Χαλκιάς πέτυχε το 0-2 και  έδιωξε το άγχος στους πολυάριθμους  φίλους της Νικαιώτικης ομάδας.
Το μόνο που κατάφερε ο ΑΟ Ζευγολατιού ήταν να μειώσει λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης με τον Πατίλα.
 Με λάθη η διαιτησία του Γκοβέση( Αρκαδίας
ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ: Ντάσης, Πολυδωρόπουλος, Κουτσουμπέλας, Βελέντζας (75′ Ασπιώτης), Σούλι, Καντιλιεράκης (62′ Ζαχαρόπουλος) Σπέτσι (52′ Βαρβουνιώτης), Καραγκούνης, Α. Καλλίρης, Μαντζώρος (57′ Μπάρτζης), Πατίλας.
ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης (85′ Μποζιονέλος), Πολυχρονάκης, Γιαταγανάκης, Παντελίδης, Κορνέζος, Όλα, Παπαθανασίου (46′ Σικαλιάς), Γεωργόπουλος, Χατζησάββας (79′ Καρυπινός), Χαλκιάς, Πουλάκης (62′ Μυριλλάκος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου