"Πικρή" ήττα του Εθνικού στην Αμαλιάδα

Πικρή ήττα για τον Εθνικό στην Αμαλιάδας, όπου οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με 2-3, μιά ήττα που ενδεχομένως να αποδειχθεί μοιραία στην υπόθεση της ανόδου.
 Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 12΄ με κεφαλιά του ο Μπαρμπαρούση αφού προηγήθηκε μπάσιμο
του Κέρι και σουτ του ίδιου στο κάθετο δοκάρι, και στην επιστροφή της μπάλας έκανε γύρισμα ο Παγώνης προς τον σκόρερ.
 Ο Εθνικός από εκεί και πέρα ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, ΄όμως ο Αστέρας ήταν αυτός που έφθασε και πάλι στο γκολ.
Γκόρερ και  πάλι ο Μπαρμπαρούσης και πάλι με κεφαλιά στο 28΄ , αφού προηγήθηκε κόρνερ του Μπουντόπουλου με προσωρινή απόκρουση αμυντικού που ξανάφερε τη μπάλα στον Μπουντόπουλο ο οποίος έκανε την σέντρα.
 Ο Εθνικός έχασε μοναδική ευκαιρία για να μειώσει στο 40΄, όταν από πάσα  του Λεωνιδόπουλου, βγήκε μόνος  τετ-α-τετ ο Κατσικοκέρης, αλλά το πλασέ του έδιωξε με τα πόδια σωτήρια ο Τσάμης. 
Με την έναρξη της επανάληψης στο 48′, ο Εθνικός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Βλάχου  από τον Μπουντόπουλου που  μάλιστα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα για το 2-1 ο Κατσικοκέρης,  όμως πρίν καλά- καλά  πανηγυρίσουν οι παίχτες του Εθνικού, στην επόμενη φάση, ο Κασνέτσης με δυνατό μακρινό σουτ έκανε το 3-1 για τον Αστέρα.
 Νέα σπουδαία ευκαιρία για τον Εθνικό στο 53′, με δυνατό σουτ του Τεγούση που τράνταξε την δοκό του Αστέρα., καλό σούτ του  Κατσικοκέρη το 62′ σουτ μπλόκαρε ο Τσάμης, με τον Εθνικό να ασκεί πίεση  και να μειώνει  στο 77΄'  σε 3-2  με σουτ του Μάναλη, κι ενώ στην πορεία της μπάλας παρενέβη τελευταίος ο Γκέσιος κι αυτή κατέληξε στα δίχτυα περνώντας μέσα κι από αρκετά πόδια παικτών και ξεγελώντας τον Τσάμη.
 Στα τελευταία λεπτά ο Εθνικός πίεσε για την ισοφάριση, ενώ ο Αστέρας παίζοντας με παίχτη λιγότερο  εξάνλτησε θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να ροκανίσει τον χρόνο και να κρατήσει αυτό το σπουδαίο 3-2.
Με λάθη η διαιατησία του Μπαλατσούκα( Θεσπρωτίας
ΑΣΤΕΡΑΣ : Τσάμης, Μπουντόπουλος, Παπαδόπουλος, Κασνέτση, Αρβανίτης, Ν’Γκουέμ, Παγώνης, Μπανούσης, Μπαρμπαρούσης (80′ Τόρες), Κέρι, Μηνάς (54′ Μπουζούρας – 86′ Κυριάκος)
ΕΘΝΙΚΟΣ: Σικαλιάς, Στασινός, Βλάχος, Κρητικός, Πεχλιβανίδης (62′ Σωπασής), Λεωνιδόπουλος, Δωματάς, Κωνσταντίνου (52′ Γκέσιος), Κατσικοκέρης, Τεγούσης, Μακρυγιάννης (75′ Μάναλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου