"Κηδεία" ο Αστέρας στον Εθνικό

Δεν μπόρεσε ο Εθνικός να κάμψει την αντίσταση του Αστέρα Αμαλιάδας στην κατάμεστη Καλλιθέα, αφού οι 2.000 φίλαθλοι  του, προσπάθησαν να σπρώξουν τους Πειραιώτες, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Το συγκρότημα της Αμαλιάδας φάνηκε πιό ομάδα μέσα
στον αγωνιστικό χώρο, και πήρε την νίκη χάρη στο γκολ που σημείωσε στο  65΄  o Kέρι με κοντινό σούτ, κι αφού προηγήθηκε σούτ του Μπαρμπαρούση κι ασθενής απόκρουση του Σικαλιά.
 Ο Εθνικός  είχε την κατοχή της μπάλας στο α΄ μέρος, όμως ο Αστέρας έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 26΄ , καθώς μετά από φάουλ του Μπουντόπουλου η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και ο Αρβανίτης προ κενής εστίας  έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
 Στην επανάληψη ο Εθνικός ήθελε αλλά έδειχνε  να μην μπορεί να διασπάσει την αμυντική γραμμή του Αστέρα, είχε ένα  δυνατό σούτ του Παυλάκη στο 67 ΄που έδιωξε σε κόρνερ ο Τσάμης, ενώ η ομάδα της Αμαλιάδας στην κόντρα επίθεση ήταν φωτιά , και κυρίως με τον δαιμόνιο Μηνά από τα αριστερά έκανε ότι ήθελε την αμυντική γραμμή του Εθνικού.
Στα τελευταία λεπτά η ομάδα της Αμαλιάδας με συνεχείς καθυστερήσεις ροκάνισε τον χρόνο, μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Φωτιάδη από την Καστοριά που σε γενικές γραμμές δεν είχε προβλήματα.
 Βεβαίως η ομάδα της Αμαλιάδας πλέον θα περιμένει την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής στο διακοπέν παιχνίδι με τον Ηρόδοτο για να ξέρει αν του χρόνου θα παίξει στην Β΄ Εθνική.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Σικαλιάς, Στασινός, Βλάχος, Βενέτης (70′ Ρομάνο), Κρητικός,Μισέλ (75′ Μισελ), Δωματάς, Κατίδης (64′ Κωνσταντίνου), Κατσικοκέρης, Μαναλης (56′ Γκεσιος), Παυλάκης.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσάμης, Μπουντόπουλος (62’Αντωνόπουλος), Ππαδόπουλος, Κασνέτσι, Αρβανίτης, Ένγκουεμ, Παγώνης, Μπανούσης, Μπαρμπαρούσης (90+2′ Μαρουκάκης), Κέρι, Μηνάς (90+5′ Μπουτσικάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου