Σκοτάδι.... στην Προοδευτική


Προ των πυλών του Αιγάλεω τρείς Κορυδαλλιώτες
Πολύ δύσκολα τα πράγματα στην Προοδευτική σε ότι αφορά την επόμενη ημέρα του συλλόγου, αφού η διοίκηση του Νίκου Λεμονή εδώ και πολύ καιρό, παρουσιάζεται άφαντη και φυσικό είναι η ανησυχία στις τάξεις  του φιλάθλου κόσμου  του λαοφιλούς συλλόγου να έχει χτυπήσει κόκκινο!!
 Η ουσία είναι ότι αμέσως μετά την  λήξη του φετινού πρωταθλήματος η Προοδευτική έβαλε λουκέτο στις
δραστηριότητες της, με ότι αυτό συνεπάγεται...
 Τη ίδια ώρα  ο  βασικός κορμός της πετυχημένης φετινής ομάδας, από την στιγμή που βλέπει αυτή την   δραματική εξέλιξη  ήδη κινείται πρός άλλες κατευθύνσεις, κάτι άλλωστε πολύ φυσιολογικό, αφού οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσουν μήλο της έριδος για  αρκετές ομάδες που ήδη μιλούν με ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής που  τον επόμενο μήνα μένουν ελεύθεροι.
 Το Αιγάλεω λοιπόν φαίνεται ότι δεν θα αφήσει την  ευκαιρία να πάει χαμένη κι εκμεταλευόμενη την διοπικητική ανυπαρξία της Προοδευτικής κινείται να  κλείσει ότι καλύτερο υπήρχε στον Κορυδαλλό α πό άποψη ρόστερ.
 Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες ο στόπερ Μιχάλης Παπανικόλας, ο γκοκήπερ  Γιάννης Μπαντίκος, και ο μέσος Νίκος Μπέλερης, πολιορκούνται  έντονα από την διοίκηση του Αιγάλεω, που κάνει τα πάντα ώστε κλείσει τους τρείς ποδοσφαιριστές που θεωρούνται από τους ποδοσφαιριστές "φιλέτο"  της κατηγορίας.
 Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι ότι με αυτούς τους τρείς  γνωστούς ποδοσφαιριστές στην Προοδευτική μένουν ελεύθεροι - βάση συμφωνίας οι ποδοσφαιριστές, Μιχάλης Καλαιτζίδης, Μιχάλης Μάρης, Αλέξης Ντάλλας, Χρήστος Καννελόπουλος, Μιχάλης Κουιρουκίδης, Γιώργος Βλάχος, Φαμπίνιο  κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου