Όνειρο ήταν κι έσβησε για τον Εθνικό...

Μονότερμα έπαιξε τον Αήττητο ... αλλά  έγραψε...0-0 
Αδικεί τον Εθνικό το 0-0 με τον Αήττητο Σπατών που πήρε αυτό που ήθελε και είναι με τον ενάμισι πόδι στην Β΄ Εθνική, εν αντιθέσι με τους Πειραιώτες, που όλα δείχνουν ότι και του χρόνου θα αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική.
 ο Εθνικός στο κατάμεστο γήπεδο του Σχιστού, κι έχοντας την συμπαράσταση των φίλων του, έπαιξε στον μισό  γήπεδο τον Αήττητο, που προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις.
 Ο Εθνικός ήταν καλός ,  είχε ρυθμό,  φάσεις για να σκοράρει,., αλλά του έλιψε το γκολ.
 Στο 5΄ σουτ του Κατσικοκέρη μετά από πάσα του Δωματά, απέκρουσε  ο κορυφαίος του Αήττητου ο Μιχελής έδιωξε.
Νέα ευκαιρία και σούτ του Μακρυγιάννη με τον  Μιχελή να επεμβαίνει και πάλι.
Στο 17′ ένα φάουλ  στο ύψος; της μεγάλης  περιοχής εκτελέσθηκε από Τσιλιγγίρη, χωρίς όμως να ανησυχήσει τον Σικαλιά.
 Τεράστια ευκαιρία για τον Εθνικό στο 20΄ , όταν μετά από σέντρα του Δωματά, ο Μιχελής απέκρουσε ασθενώς , η μπάλα στρώθηκε λουκούμι στον  και ο Λεωνιδόπουλο που σούταρε , όμως η μπάλα  αποκρούσθηκε από σώματα αμυντικών του Αήττητου
 Στο 27΄ώρα σέντρα Στασινού, με τον Μακρυγιάννη να πιάνει  το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
Στην επανάληψη (48′), ο Κωστόπουλος απομάκρυνε άτσαλα, αλλά ο Δωματάς από κοντά δεν μπόρεσε να  νικήσει τον Μιχελή..
Καλό σουτ του Μακρυγιάννη στο 67΄  απέκρουσε σταθερά  ο Μιχελής για να φθάσουμε  στο 78΄ όταν ο διαιτητής Γρατσ΄λανης καταλόγισε  ένα φάουλ στον χώρο της μεσαίας γραμμής εις βάρος του Εθνικού που αμφισβήτησαν έντονα οι του Εθνικού, ο ρέφερι αρχικά έδειξε κίτρινη στον Τεγούση , κι αμέσως μετά απέβαλε τον Ρούσση για εξύβριση, κάνοντας τα πράγματα ακόμη πιό δύσκολα για τον Εθνικό, που στο 90΄ κινδύνεψε και με ήττα, όταν ο  Τσιλιγγίρης τετ- ατετ με τον Σικαλιά, δεν μπόρεσε να  νικήσει τον τερματοφύλακα του Εθνικού απέκρουσε  ενστικτωδώς.
Το τελικό 0-0 ήταν ακόμη μιά πίκρα για  τους ηρωικούς φιλάθλους του Εθνικού που έφυγαν από το γήπεδο, απογοητευμένοι
Σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Γρατσάνη( Τρικάλων) θεωρείται καλή 
ΕΘΝΙΚΟΣ: Σικαλιάς, Στασινός, Βλάχος, Ρούσσης, Κρητικός, Κατίδης (90′ Μισελ), Δωματάς (64′ Μάναλης), Τεγούσης (84′ Πεχλιβανίδης), Κατσικοκέρης (84′ Γκέσιος), Μακρυγιάννης, Λεωνιδόπουλος.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μιχελής, Κωλλαράς, Βιδάλης, , Κωστόπουλος, Κατσικογιάνης, Τσιλιγγίρης, Νικλητσιώτης, Κρητικός (11′ λ.τρ. Ηρακλής), Καλογερής (89′ Τσέπας), Σκούμας (57′ Μαραθιανός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου