Στο Αιγάλεω ο Παπανικόλας

Στο Αιγάλεω θα συνεχίσει την καριέρα του ο γνωστός κεντρικός αμυντικός  Μιχάλης Παπανικόλας, ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Κορυδαλλιώτικης ομάδας τα τελευταία χρόνια( στη φωτό μαζί με τον  διευθυντή του Αιγάλεω  Χρ. Αποστολίδη).
 Ο Παπανικόλας, ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του Αιγάλεω και αποτελεί την πρώτη  σπουδαία μεταγραφή του συλλόγου για την προσεχή περίοδο.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξεδόθη αναφέρει:«Ο Μιχάλης Παπανικόλας (28/03/1993) θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Αιγάλεω για την ποδοσφαιρική χρονιά 2017-2018. Ο υψηλόσωμος (1,88) σέντερ μπακ, διακρίθηκε τα τελευταία χρόνια για το δυναμικό παιχνίδι του, στην ομάδα της Προοδευτικής. Ειδικότερα, την περσινή σεζόν, αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο αμυντικό λίθο της ομάδας του, η οποία έφτασε ένα βήμα από τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου της Γ΄Εθνικής. Έχει αγωνιστεί στην Προοδευτική, στον Ολυμπιακό Βόλου, στον Εθνικό, στην ΑΕ Ιστιαίας και στον Αχαρναϊκό». 
 Να σημειώσουμε εδώ ότι σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του τον δρόμο του Παπανικόλα αναμένεται να ακολουθήσουν  κι άλλοι δύο γνωστοί ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής που μένουν ελεύθεροι.
 Ο ένας από αυτούς  φαίνεται ότι είναι ο Νίκος Μπέλερης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου