Αποκλειστικό!!"" Πάμε για 6 ομίλους στην Γ΄ Εθνική"

Σε 8 ομίλους των 14 η των 15 ομάδων θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του "sentrasout.gr".
 Με την διαφορά ότι ο φετινός σχεδιασμός της κατηγορίας προβλέπει ότι το επόμενο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2018-2019 θα διεξαχθεί σε 6 ομίλους κι όχι σε 4  όπως αρχικά  είχε προταθεί.

 Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι από το νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, θα υποβιβάζονται 6 ομάδες σε κάθε όμιλο, ενώ από τα τοπικά πρωταθλήματα, δεν θα ανεβαίνουν απ΄ ευθείας οι πρωταθλήτριες ομάδες, αλλά αυτό θα γίνεται μέσω της διαδικασίας  των  αγώνων μπαράζ.
 Οι 54 πρωταθλήτριες ομάδες θα χωρισθούν με γεωγραφικά κριτήρια σε 14 ομίλους των 4 ομάδων, με τις δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου να ανεβαίνουν στην Γ΄  Εθνική της περιόδου 2018-2019( συνολικά 28 ομάδες).
 Επίσης σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα διατηρηθούν και οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Β΄ Εθνική με την διαφορά ότι  από τις 6 πρωταθλήτριες ομάδες θα ανεβαίνουν  μόνο οι 4 πρωταθλήτριες ομάδες.
  Αυτή συνολικά θα είναι η πρόταση που  θα τεθεί πρός ψήφιση  στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ και η οποία, αναμένεται να περάσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου