Στο 0-0 με τον Ηρόδοτο ο Εθνικός

Δεν τα κατάφερε ο Εθνικός να πάρει την νίκη απέναντι στον σκληροτράχηλο Ηρόδοτο που πήρε το 0-0 στο Ελ Πάσο που τον φέρνει σε πλεονεκτική θέση.
 Σκληρό παιχνίδι, χωρίς μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες που σίγουρα δεν ικανοποίησαν τους περίπου 1500 φιλάθλους - στην συντριπτική τους πλειοψηφία τους φίλαθλοι του Εθνικού που  βρέθηκαν στο γήπεδο.


Στο 4΄ ένα καλό φάουλ σε καλό σημείο για τον
Ηρόδοτο με τον Φραγκουλάκη να γεμίζει και ο  Μελισσόπουλος στο δεύτερο δοκάρι δεν έπιασε όπως θα ήθελε την κεφαλιά με τη μπάλα να βρίσκει σε σώματα αμυντικών και να φεύγει κόρνερ.
Ο Φραγκουλάκης  εκτέλεσε το κόρνερ, όμως η κεφαλιά του Γιαλούση πέρασε παράλληλα.Νέο καλή εκετέλεση φάουλ του Ηρόδοτου με τον σπεσιαλίστα Φραγκουλάκη που με τρομερή μπαλιά βρίσκει τον Αρκγιλέσι όμως η κεφαλιά του Ιταλού μέσου καταλήγει σε σώματα αμυντικών.
Μεγάλη φάση για τον Εθνικό,  στο 16΄ όταν μετά από κόρνερ του Τεγούση, ο Κατσικοκέρης που πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά όμως ο Κασμερίδης έδιωξε εντυπωσιακά.
Στο 32΄  ένα καλό σουτ του Προβιδάκη, απέκρουσε ο Σικαλιάς  δύσκολα σε κόρνερ.
 Στο 60΄ μετά από φάουλ του Τεγούση ο Κρητικός σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους όμως η κεφαλιά του σταμάτησε στον Κασμερίδη. Παρ’ ολα αυτά η φάση ήταν σα να μην έγινε αφού ο επόπτης σήκωσε οφσάιντ.
Ο Εθνικός   στο 66΄ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Δωματά από τον Μπάμπη όμως ο Δεμρτζής υποδεικνύει κόρνερ.
ΕΘΝΙΚΟΣ:Σικαλιάς, Στασινός, Βλάχος, Ρούσσης, Κρητικός, Κωνσταντινου, Τεγούσης (67′ Μισελ), Δωματάς (84′ Μακρυγιάννης), Γκέσιος (52′ Κατίδης), Κατσικοκέρης, Παυλάκης
ΗΡΟΔΟΤΟΣ:Κασμερίδης, Μπάμπης, Προβυδάκης, Γιαλούσης, Μπαλάφας, Φραγκουλάκης, Κασαπάκης (76′ Καρατζαόγλου), Αργκιλέσι, Μωραϊτης (84′ Γαρεφαλλάκης), Μελισσόπουλος (89′ Καργιωτάκης), Ετοφ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου