Ενδεχόμενη άνοδος περισσοτέρων ομάδων;

Πιθανώς σημαντική και η 3η θέση των μπαράζ!!
Μπορεί από τις 8 ομάδες που θα συμμετάσχουν στους αγώνες  των μπαράζ  να κερδίζουν την άνοδο στην Β΄ Εθνική οι 4 ομάδες - βάση της προκήρυξης, όμως με δεδομένο τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στον χώρο της Β΄ Εθνικής είναι πάρα πολύ πιθανόν να ανέβουν και οι ομάδες που θα καταλάβουν την 3η θέση του κάθε ομίλου τουλάχιστον.....

 Mε βάση την βαθμολογία του φετινού πρωταθλήματος Β΄'  Εθνικής τώρα υποβιβάζονται Αχαρναικός, Βέροια, Καλλιθέα, Παναιγιάλειος, Παννσεραικός,ωστόσο δύσκολα θα πάρουν άδεια  για να παίξουν του χρόνου στην Β΄ Εθνική, ορισμένες ομάδες όπως ο η Αναγ. Καρδίτσας,  η Σπάρτη και κυρίως ο Πλατανιάς που υποβιβάσθηκε από την Α΄ Εθνική.
 Κι εδώ παραθέτουμε  τό άρθρο  13 της προκήρυξης πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής που αναφέρει:
Άρθρο 13. Προβιβασμός – Υποβιβασμός-Προβιβασμός στη Β΄ Εθνική:
"Μετά την οριστική βαθμολογική κατάταξη των Ομάδων θα προβιβαστούν στη Football League οι τέσσερις Ομάδες, (οι δύο πρώτες κάθε Ομίλου), που θα προκύψουν από το «ειδικό πρωτάθλημα». Συνολικά θα προβιβαστούν τέσσερις (4) Ομάδες. Αν μία ή περισσότερες ομάδες που δικαιούται να αγωνιστούν στην Β΄ κατηγορία παραιτηθούν για οποιανδήποτε λόγο από την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα που ακολουθεί ή δεν δηλώσουν συμμετοχή ή δεν λάβουν την απαιτούμενη για την συμμετοχή τους αδειοδότηση, ή αν μία ή περισσότερες από τις δικαιούμενες να προβιβασθούν ομάδες από την Γ’ Ερασιτεχνική στην Β΄ Εθνική Επαγγελματική κατηγορία δεν καταφέρουν να συστήσουν ΠΑΕ ή δεν λάβουν την προβλεπόμενη αδειοδότηση, τότε το δικαίωμα για προβιβασμό αποκτούν οι τέσσερεις (4) αμέσως επόμενες στην σειρά κατάταξης - μετά τον προβιβασμό των προβλεπόμενων - του μίνι πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας και σύμφωνα με την σειρά κατάταξής τους και με τους ίδιους κανόνες ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου