Προβλημάτισε ο Ιωνικός 0-0 με την Κηφισιά

Προβλημάτισε ο Ιωνικός στο σημερινό φιλικό με την Κηφισιά , με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 0-0.
 Βέβαια ο τεχνικός της ομάδας ο Μάρκος Δήμος επέλεξε να  χρησιμοποιήσει ως επί το πλείστον  τους ποδοσφαιριστές που  δεν ξεκίνησαν στο πρόσφατο φιλικό με τον Ατρόμητο Αθηνών, ωστόσο οι περισσότεροι δεν τον δικαίωσαν.
 Στην επανάληψη  ο Δήμος έριξε στο γήπεδο αρκετά από τα βασικά στελέχη, και η εικόνα του βελτιώθηκε αισθητά απέναντι στην Κηφισιά που παρουσιάσθηκε μονταρισμένη, και με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά  φάνηκε χλωμή στον επιθετικό τομέα, αφού δεν δημιούργησε την παραμικρή φάση για γκολ.

 Ένα δυνατό σουτ του Σταμπούλογλου στο 21΄ έφυγε μόλις άουτ, ενώ ο Ιωνικός πέτυχε γκολ  στο 32΄, όταν ο Σκαφτούρος, έκλεψε  την μπάλα μέσα από τα χέρια τουτ γκολκήερ Κόλλια, και  την έστειλε στα δίχτυα ο ρέφερει Δριτσάκης έδειξε σέντρα ωστόσο  με υπόδειξη του βοηθού Καλημέρη το γκολ ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ.
 Στην επανάληψη ο βελτιωμένος Ιωνίος απείλησε στο 54΄ με δυνατό σουτ του Σταμπόύλογλου( το απέκρουσε ο Κόλιας) και στο 66΄  όταν ο Σκαφτούρος δεν πρόλαβε τον εξελθώντα γκολκήπερ Κόλια.
Στο 76΄  ο Ιωνικός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σκαφτούρου, ο Σκαφτούρος ωστόσο το εκτέλεσε, για να αποκρούσει ο γκολκήπερ Ιωσήπου που είχε πάρει την θέση του Κόλλια.
ΙΩΝΙΚΟΣ:Αδαμόπουλος(46΄ Μακρυωνίτης), Ατματζίδης(80΄ Κοττάκης), Κουλακάρης( 67΄ Βασιλείου), Σταμπούλογλου( 70΄ Νικολακόπουλος),Μαριόλης(70 ΄Μακρής),  Πασπασπύρος(70΄ Τσακίρης),  Κατσαβριάς(67΄ Μπεκατώρος), Τσερκάνι(46 ΄Σιμιτζής).,Σκαφτούρος,Πολυχρόνης(65΄ Χρυσάφης), Κουμουλίδης(67 Μπερνιδάκης)
 ΚΗΦΙΣΙΑ: Κόλιας(70΄ Ιωσήπου), Στασινός, Έσλερ, Κορακάκης, Κωλοτούρος, Τεγούσης(80΄ Παπαζούδης),  Γκουτσούλας,Ντούμος,  Βέρμπης,Αλημπάς(77;  Kολιάκης), Ταμπάκης(73΄ Χίσο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου