Αντί για φιλικό.. πόλεμος στην Νεάπολη

Από σοβαρά επεισόδια στιγματίσθηκε το σημερινό φιλικό παιχνίδι του Ιωνικού,με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Νεάπολης που έληξε τελικά με νίκη των Νικαιωτών με 2-1.
Επεισόδια που διαδραματίσθηκαν τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Οι οπαδοί της ΑΕΚ που συγκεντρώθηκαν στη Δεκελείας στη Ν. Φιλαδέλφεια, μετέβηκαν με πορεία προς τη Νίκαια για το φιλικό της ομάδας

τους με τον Ιωνικό.
Πριν φτάσουν στο γήπεδο του Ιωνικού συνεπλάκησαν με φιλάθλους άλλης ομάδας( λέγεται ότι ήταν του  του Ολυμπιακού) επί της Λεωφόρου Αθηνών, οι οποίοι προφανώς γνώριζαν για την πορεία των οπαδών της ΑΕΚ και περίμεναν στον σύνδεσμό τους.

Στη συνέχεια η οπαδοί της Ένωσης συνεπλάκησαν με αστυνομικές δυνάμεις έξω από το γήπεδο του Ιωνικού. Έγινε χρήση χημικών και τα πνεύματα φαινομενικά ηρέμισαν.

Οι φίλαθλοι  της Ένωσης μπήκαν κανονικά στις εξέδρες του γηπέδου της Νίκαιας, ωστόσο στην συνέχεια είχαμε ανταλαγή καπνογόνων αντικειμένων πτετρών κλπ ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο ομάδων, είχαμε ανθρωποκυνητό μέσα στον αγωνιστικό χώρο, για να επέμβουν στην συνέχεια τα ΜΑΤ.
Στην συνέχεια ακολούθησαν συσκέψεις επί συσκέψεων  στα αποδυτήρια του  γηπέδου της Νεάπολης για το αν θα έπρεπε να γίνει το φιλικό , που τελικά ξεκίνησε με μιά ώρα καθυστέρηση , χωρίς ευτυχώς να έχουμε άλλα παρατράγουδα.
 Πάντως από την όλη ιστορία είχαμε αρκετούς μικροτραυματισμούς ζημιές σε ΙΧ, ενώ οι οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 12 πρασαγωγές.
 Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο γήπεδο της Νεάπολης βρέθηκαν περισσότεροι από 2500 θεατών , εκ των οποίων γύρω στους 800 φίλαθλοι της ΑΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου