Με την φανέλα, και 20.000 κόσμο η ΑΕΚ, πήρε την Θύελλα

Μέχρι στιγμής, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, μπορεί να μην έχει αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ωστόσο με το ποδόσφαιρο που παίζει δεν μπορεί να πει κάποιος πως εντυπωσιάζει κιόλας.
Απέναντι στη Θύελλα Ραφήνας, ο κόσμος έκανε το καθήκον του και βρέθηκε περισσότερος από 20.000 στο ΟΑΚΑ, χωρίς όμως
να φύγει και ικανοποιημένος μετά την αγχωτική νίκη με 2-1.
Η ΑΕΚ μπήκε φουριόζα στοπ γήπεδο, απέναντι στην τρακαρισμένη Θύελλα που  φαίνεται ότι επεηρεάσθηκε πολύ από την ατμόσφαιρα
Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι ( χέρι Τσέλιου)με τον Ανάκογλου να το
εκτελεί, και τον γκολκήπερ της Θύελλας τον Κατσιούλη να το αποκρούσει, και η μπάλα στην συνέχεια να βρίσκει και την δοκό.
Το σκορ για τους «κιτρινόμαυρους» άνοιξε ο Ντακόλ με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Τσουμάγκα.
Στην επανάληψη για ακόμα μία φορά η Ένωση είχε τον έλεγχο, αλλά δυσκολευόταν αρκετά στο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 59’ μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα της Θύελλας ο Πλατέλλας με το δεύτερό του τέρμα στο πρωτάθλημα έκανε το 2-0.
Από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν με εξαιρετικό πλασέ του Ραμπαβήλα στο 74΄ και να ακολουθεί ένα αγχωτικό τέταρτο για την Ένωση, χωρίς όμως να απειληθεί σοβαρά από την αντίπαλό της.

 Απ[ό την μέρτρια Α ΕΚ καλύτερος ο Πλατέλας, και θετικοί οι Ράμα, Ντακόλ,Ράμμα, Κορδέρο, από την Θύελλα ξεχώρισαν οι Ραμπαβίλας, Χαρακτίδης, κι ο γκολκήπερ Κατσιούλης
Αρκετά καλός ο διαιτητής Τζήλος (Λάρισας)
ΑΕΚ : Βούρα, Τσουμάγκας (86’ Πεταυράκης), Σταθάκης (76’ Γροντής), Γεωργέας, Τσουκαλάς, Ρόβας, Κορδέρο, Ανάκογλου, Ράμα, Πλατέλλας, Ντακόλ (66’ Μπρέσεβιτς)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ:Κατσιούλης, Οικονόμου, Μπαξεβάνης, Ντόσκας, Τασιόπουλος, Γεραγωτέλης (52’ Ντούνης), Χαρακτίδης, Τσέλιος, Ραμπαβίλας, Πασσάς (52’ Κατσούγκρης), Δημοσπύρος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου