Φιλική ήττα από Ατρόμητο ο Ιωνικός

ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΟΙ ΝΙΚΑΙΩΤΕΣ  

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο Ιωνικός στο φιλικό με τον Ατρόμητο Αθηνών, από τον οποίο ητήθηκε με 1-0 στην Νεάπολη, σεω ένα παιχνίδι γιορτή που παρακολούθησαν περίπου 1200 θεατές.
H σέντρα του παιχνιδιού έγινε στις οκτώ το βράδυ, ωστόσο πολύ νωρίτερα η Διοικούσα Επιτροπή σε συνεργασία με το Δήμο Νίκαιας υπήρχε  τελετουργικό που περιλάμβανε αγιασμό της ομάδας ενόψει της νέας
αγωνιστικής περιόδου αλλά και τα εγκαίνια του γηπέδου που άλλαξε εμφάνιση μετά τη ριζική του ανακαίνιση.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νίκαιας κ.Αλέξιος, ο Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού.  Πρίν το παιχνίδι έγιναν  απονομές σε προέδρους του Ιωνικού, ενώ τιμητική πλακέτα απένειμε ο Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη κ. Γιώργος Ιωακειμίδης στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργο Σπανό για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
 Το παιχνίδι ήταν γρήγορο, με φάσεις εκατέρωθεν, ενώ κρίθηκε στο 56΄ χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Καραγκούνης
 Διατήτευσε ο Καρυοφύλης
IΩΝΙΚΟΣ:Μπαμπανιώτης, Καμβύσης, Τσακίρης, Νικολακόπουλος, Δημητρίου, Σιμιτσής, Βασιλείου, Τσαρκάνι, Μπερνιδάκης, Χρυσάφης, Μπεκατώρος. Έπαιξαν και οι Πολυχρόνης, Ατματζίδης, Παπασπύρος, Κουλακάρης, Μαριόλης, Σκαφτούρος, Μακρής, Κατσαβρίας, Στραμπούλογλου
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:Μπάρκας, Παπουτσογιαννόπουλος, Τζαμάλ, Γεωργίου, Καραγκούνης, Νάστος, Καλλέργης, Καραμάνος, Δημούτσος, Γρομητσάρης, Φάμπιο. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Μπρίτο, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Λαζαρίδης, Γκαρσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου