Κληρώνει στο κύπελλο την Δευτέρα ο Πειραιάς

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει ότι την ερχόμενη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.30 στα γραφεία της  Ένωσης( Εθνάρχου Μακαρίου – ΣΕΦ – Νέο Φάληρο), θα διεξαχθεί η κλήρωση των αγώνων της Α΄ και Β΄ Φάσης του Κυπέλλου, αλλά και ο καταρτισμός των 2 ομίλων της Α΄ και της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας των πρωταθλημάτων της προσεχούς περιόδου 2013-2014.

 Η κλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος των πρωταθλημάτων και των τριών κατηγοριών Α΄,Β΄,Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.30 στον Πολυχώρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» «Ερμουπόλεως & Πηλίου 1 – Καμίνια), ενώ την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί όπως είναι ήδη γνωστό, η Έκτακτη Γ.Σ. της Ε.Π.Σ.Πειραιά.
*Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ασφάλειας-Πρόληψης της Βίας, κ. Ιωάννης Σπάθας  και της Πειθαρχικής Επιτροπής  κ. Αντώνης Ανούστης, καλούν όλα Πειραικά σωματεία, τις Διοικήσεις τους , αλλά και τους  Προπονητές τους να παραβρεθούν στην  συγκέντρωση – ενημέρωση, την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013  προκειμένου να ενημερωθούν για θέματα πρόληψης  και κανονισμών που ενδιαφέρουν όλο  τον ερασιτεχνικό ποδοσφαιρικό Πειραιά, αλλά και για το ξεκίνημα μιάς καλής εποικοδομητικής συνεργασίας.
Ως γνωστόν η  εκδήλωση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στον Πολυχώρο «ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ» (Πολιτιστικό Κέντρο Καμινίων – Θήρας & Μαντινείας και ώρα 19.00)
* Η Ε.Π.Σ.Πειραιά  εφιστά την  προσοχή των σωματείων, σε ότι αφορά τις δηλώσεις συμμετοχής στα πρωταθλήματα Α΄ Β΄ και Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.
 Τα σωματεία θα μπορούν να υποβάλλουν τις δηλώσεις συμμετοχής τους στα πρωταθλήματα της Ένωσης μας μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου