Μαγκιά η Πεύκη 2-0 στον Ατσαλένιο

 Λίγες ημέρες μετά την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Γκούμα η Πεύκη, έκανε μάγκικο διπλό στο Ηράκλειο με τον Ατσαλένιο, σε ένα παιχνίδι με τρελό ρυθμό, και πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
Ο ΠΟΑ βρέθηκε 0-2 πίσω στο σκορ στο α’ ημίχρονο, πληρώνοντας λάθη που έγιναν στην αμυντική γραμμή ενώ όσες φορές προσπάθησε να απειλήσει, βρήκε απέναντί του έναν εκπληκτικό πορτιέρο, τον Δράμπαλη, που ήταν ανίκητος.
Μάλιστα, η Πεύκη έχασε και πέναλτι με τον Ιορδανίδη στα τελευταία λεπτά, όπου ο Συνάνης γλίτωσε τον ΠΟΑ από τρίτο γκολ…
Στο 10΄ ο Μάτσος έβγαλε μια βαθιά μπαλιά, άργησε να βγει ο Συνάνης και κάλυψε ο Πετράκης τη μπάλα με το σώμα, αλλά μπήκε στη φάση ο Κολιός και τσίμπησε τη μπάλα, κάνοντας το 0-1 για την Πεύκη.
Φάουλ  του Μπουτσάκη στο 30΄ , γυριστή κεφαλιά του Συσκάκη, απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Πεύκης στην καλύτερη ευκαιρία του ΠΟΑ στο α’ ημίχρονο ενώ λίγο αργότερα, ο Ιορδανίδης εκμεταλεύθηκε λάθος του Φραγκιαδάκη, και με σούτ σημείωσε το 0-2.
Στο 70’ σουτ Ιορδανίδη έδιωξε ο Συνάνης, και στην αντεπίθεση, ο Δράμπαλης έσωσε την εστία της Πεύκης σε σουτ του Καλομοίρη
Ξανά ο Καλομοίρης  στο 7 2΄ απείλησε την εστία της Πεύκης αλλά ο Δράμπαλης κράτησε το «μηδέν»
Σέντρα του Φραγκιαδάκη στο 83΄ ,και  μονοκόμματο σουτ από τον Καλομοίρη αλλά πάλι η εστία της Πεύκης έμεινε απαραβίαστη.
Η Πεύκη  στο 88’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μαρκομιχάλη από τον Φραγκιαδάκη. Ο Ιορδανίδης το εκτέλεσε, απέκρουσε ο Συνάνης και στη συνέχεια ο Κωνσταντίνου έστειλε τη μπάλα άουτ.
ΠΟΑ: Συνάνης, Φραγκιαδάκης, Πρωτογεράκης, Αραβιάκης, Πετράκης, Γιακουμάκης Μ., Πλουσής, Συσκάκης, Γιακουμάκης Π., Μπουτσάκης (69’ Γιακουμάκης Γ.), Βρεττός (46’ Καλομοίρης).
ΠΕΥΚΗ: Δράμπαλης, Κολιός, Γιαννουλάκης, Καρακώστας, Τερζής, Κωνσταντίνου, Σεμπέκος, Μάτσος (74’ Γκίκας), Ιορδανίδης, Τοπούζης (78’ Μαρκομιχάλης), Κακλαμάνος (84’ Θεοδωρόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου