Άνετα κι απλά ο Ιωνικός 2-0 τον Ρούβα

 Μέσα σε 20 λεπτά καθάρισε την αναμέτρηση με τον Ρούβα ο Ιωνικός κερδίζοντας με 2-0 , μπροστά σε 1500 φιλάθλους που  δημιούργησαν και πάλι την γνωστή καυτή ατμόσφαιρα.
 Ο Ρούβας, πάντως άφησε καλές εντυπώσεις δείχνοτας όιτι είναι ποιοτική ομάδα.
Οι Νικαιώτες προηγήθηκαν στο 9’ όταν ο Βασιλείου  εκμεταλεύθηκε σύγχυση στα καρέ του Ρούβα, μετά από ωραία
εκτέλση φάουλ του Χρυσάφη, και δύσκολη απόκρουση του γκολκήπερ Τπόμπρου.
 Ο Ρούβας άγγιξε την ισοφάριση στο 12 όταν ο Φουκαράκης με ωραία ενέρεγεια βρέθηκε τετατετ με τον Μπαμπανιώτη, ωστόσο ο τερματοφύλακας της Νικαιώτικης ομάδαςα απεσόβησε την ισοφάριση. Το 2-0 ήρθε στο 20΄  όταν ο Πολυχρόνης έβγαλε συρτή σέντρα από τα δεξιά με τον Μπερνιδάκη,  με έξυπνο τακουνάκι να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Τόμπρο.
 Στο 37΄ ωραίο σούτ του  Πετρά απέκρουσε δύσκολα σε  κόρνερ ο  Μπαμπανιώτη, ενώ στο 38΄ ο Κατσαβριάς έπιασε ένα φοβερό μονοκόματο σουτ που απέκρουσε δύσκολα ο Τόμπρος σε κόρνερ.
Στο 57΄ ο Χρυσάφης έβγαλε μόνο του, τον Σκαφτούρο που από κοντά δεν μπόρεσε να κάνει το 3-0 στέλνοντας την μπάλα να γλείφει την  δοκό του Τόμπρου..
 Σημαντική ευκαιρία για τον Ρούβα στο   77΄ με τον Φουκαράκη, ωστόσο η  ευκαρία του αγώνα χάθηκε  στο 81΄ όταν ο Βασιλείου, βγήκε στην κόντρα, μπήκε στην  μικρή περιοχή του Ρούβα, όμως λίγο πρίν πλασάρει  μπερδύθηκε γιοα τον προλάβει ο Πετράς.
 Από τον Ιωνικό που  παιχνίδι με το παιχνίδι  παρουσιάζετυαι καλύτερος και ουσιαστικός, ξεχώρισαν οι  Χρυσάφης, Πολυχρόνης, Μπερνιδάκης,Κατσαβριάς, ενώ από τον Ρο΄'υβα άρεσαν οι Παντελής, Φουκαράκης, Ρουμπάκης
 Καλή η διαιτησία του Τσουκαλά ( Αθηνών) 
ΙΩΝΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Καμβύσης, Τσακίρης (14' Μπεκατώρος), Νικολακόπουλος, Μακρής, Κατσαβριάς (55' Σκαφτούρος), Βασιλείου, Παπασπύρος (64' Τσερκάνι)  Μπερνιδάκης, Χρυσάφης, Πολυχρόνης.
ΡΟΥΒΑΣ: Τόμπος, Ρουμπάκης, Τζιράκης (55' Νταβιγλάκης), Αργυράκης, Πετράς, Κεφαλούκος, Αντωνάκης, (68' Τ σιτλακίδης), Τζανάκης (80' Τζερεβελάκης)  Φουκαράκης, Βλάχος, Παντελής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου