Mε Κερατσίνι ο Περαμαικός


  Με αισιοδοξία και πίστη για την επίτευξη του στόχου τους, υποδέχτηκαν στον Περαμαϊκό την κλήρωση που τους έφερε στον 6ο όμιλο της νεοσύστατης Γ΄ Εθνικής. Η  παρουσία της ομάδας στην συγκεκριμένη κατηγορία για 2η φορά στην 60χρονη ιστορία της, αποτελεί από μόνη της ένα σημαντικό γεγονός, πόσο μάλλον από την στιγμή που στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, οι "πράσινοι" θα κληθούν να αντιμετωπίσουν και την μεγάλη ΑΕΚ. "Ο Περαμαϊκός έχει μάθει να παλεύει και αυτό θα κάνει και φέτος. Είμαστε χαρούμενοι που θα
έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε σε έναν όμιλο που περιλαμβάνει σημαντικούς συλλόγους και μια ομάδα με το μέγεθος και την ιστορία της ΑΕΚ. Ο σύλλογος μας δουλεύει με μεθοδικότητα και σοβαρότητα και όλοι μας θα δώσουμε και την ψυχή μας για να επιτύχουμε τον στόχο της παραμονής μας στην κατηγορία".
  Κατά τα άλλα, την προσεχή Παρασκευή θα διεξαχθεί το επόμενο φιλικό των "πρασίνων" με αντίπαλο το Κερατσίνι στο Πέραμα.Το ματς θα ξεκινήσει στις 18.00 και ο Ντανιέλ Μπατίστα θα έχει την ευκαιρία να προβάρει την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του, μια εβδομάδα πριν τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηλυσιακό.
* Το Δ/Σ του Α.Π.Ο. ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ σύσσωμο εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια στην οικογένεια του εκλειπόντος ναυπηγού κι επι σειρά ετών σημαντικού αρωγού της ομάδας κ. Στέφανου Ρισσάκη, ο οποίος "έφυγε" από τη ζωή την Κυριακή.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου