Στην Νεάπολη το Σαββάτο 27 το μπαράζ

Το Σαββάτο 27 Μαίου 2017 και ώρα 5.30 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης θα διεξαχθεί ο αγώνας Μπαράζ ανάμεσα σε ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, όπως ενημερώνει η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ με δελτίο τύπου που εξέδωσε.

 Την Δευτέρα 15/5/2017, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης, συνάντηση των μελών της διοίκησης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ με εκπροσώπους των δύο σωματείων(κ.κ. Μιχαλολιάκος, Ζερβακάκης από την Οδηγήτρια, ο κ. Χατζηαντωνίου για το Κερατσίνι ) όπου έγινε η τυπική κλήρωση για την γηπεδούχο ομάδα που είναι ο ΑΠΟ Κερατσινίου, ενώ ρυθμίσθηκαν θέματα που αφορούν τα εισιτήρια, και τις  εξέδρες που θα φιλοξενηθούν οι  φίλαθλοι των δύο ομάδων.
 Έτσι λοιπόν αποφασίσθηκε οι φίλαθλοι της  Οδηγήτριας  να φιλοξενηθούν στην Θύρα 3(πέταλο επί της Γρ. Λαμπράκη), οι φίλαθλοι του Κερατσινίου στην Θύρα 7-8(πέταλο πρός το δασάκι).
 Οι ουδέτεροι φίλαθλοι θα φιλοξενηθούν στην κεντρική Θύρα του γηπέδου 1-2, ενώ θα λειτουργήσει και η Θύρα 5 vips.( για τις διοικήσεις, τοπικούς φορείς και μικρό αριθμό εισιτηρίων)
Η Γενική είσοδος είναι με εισιτήριο των 5 ευρώ για όλες τις θύρες, ενώ 10 ευρώ θα τιμάται το εισιτήριο της Θύρας  5 vips.
Θα λειτουργήσουν δύο εκδοτήρια, το κεντρικό επί της Γρ. Λαμπράκη, και το άλλο έξω από την Θύρα 7-8, ενώ  ενημέρωση για την διάθεση των εισιτηρίων θα υπάρξει όταν αυτά τεθούν στην διάθεση των φιλάθλων.
 Να σημειωθεί ότι στον αγώνα μπαράζ δεν θα ισχύει καμμιά κάρτα ελευθέρας εισόδου.
                                          
                                               Ενημέρωση για  Μ.Μ.Ε.
 Τέλος ενημερώνονται οι δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερ και τα Μ.Μ.Ε που τυχόν θα καλύψουν τον αγώνα , ότι θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο μόνο εφόσον  έχουν διαπίστευση από την Ε.Π.Σ.Πειραιά στην οποία θα πρέπει να απευθυνθούν(210-482333, φαξ:210-4823363 emailepsp@otenet.gr) μέχρι και την Πέμπτη.

 Το ίδιο θα ισχύει και για ενδεχόμενη τηλεοπτική κάλυψη(live, μαγνητοσκόπηση), βίντεο  του αγώνα μπαράζ, η οποία δεν θα είναι εφικτή αν δεν υπάρχει η σχετική έγκριση από την Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου