Τα σάρωσε όλα ο Ηρόδοτος

Πήρε το Κύπελλο Ερασιτεχνών 1-0 την Ελπίδα Σκουτάρεως

Tα σάρωσε όλα φέτος ο Ηρόδοτος, αφού πρίν λίγο επικράτησε της Ελπίδα Σκουτάρεως με 1-0 στον Τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, στον αγώνα που διεξήχθη στο στάδιο των Σπατών παρουσία περίπου 500 φιλάθλων στην πλειοψηφία τους φίλοι της Ελπίδας.
 Το χρυσό γκολ σημείωσε στο 7΄ ο Νίκος Μπερνιδάκης με κεφαλιά μετά από γέμισμα του  Κοιλιάρα.

 Το συγκρότημα που προπονεί ο Λευτέρης Βασιλειάδης, πήρε το πρωτάθλημα στο Ηράκλειο και την επάνοδο στην Γ΄ Εθνική, κατέκτησε το Κυπέλλου Ηρακλείου και φυσικά το Κυπέλλο Ερασιτεχνών Ελλάδος  κλείνοντας μιά ονειρική σεζόν.
 Ο Ηρόδοτος ήταν καλύτερος  δημιουργώντας και χάνοντας τουλάχιστον άλλες 3-4  σημαντικές ευκαιρίες( 31΄ με Κοιλιάρα, 39΄ με Μυλωνά, 43΄ με Μωραίτη, 70΄ Φραγκουλάκη, 85΄ με Μωραίτη), ,ενώ η Ελπίδα προσπάθησε αλλά εκτός μιά καλής φάσης στο 39΄ με τον Γεωργιάδη,  δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Ηρόδοτο.
 Διατήτευσε χωρίς προβλήματα ο Αλ. Τσαμούρης( Πειραιά)
ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Λουτριώτης, Μπαλάφας, Κανδηλάκης, Κεφαλούκος, Προβιδάκης, Μωραΐτης(86΄ Φράγκος), Κοιλιάρας, Αχιλλέως, Μυλωνάς(65΄ Μπάμπης), Φραγκουλάκης, Μπερνιδάκης(77΄ Γαρεφαλάκης)
ΕΛΠΙΔΑ: Νικολούδης, Παπαδόπουλος, Κουτζαβασίλης, Κοφοκότσιος, Πασχαλούδης, Μουσικάκης, Κεχαγιάς, Ουζούνογλου(62’ Αγγελακάς), Γκόγκας, Τάντιτς(74΄ Αντωνογλούδης), Γεωργιάδης(56΄ Ζαχαριάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου