Στην Ε.Π.Ο. σε θέση μάχης ο Ιωνικός

 Αίτημα για την μη επικύρωση της βαθμολογίας κατέθεσε το νομικό επιτελείο του Νικαιώτικου συλλόγου.
Εντείνονται οι πιέσεις από την πλευρά του Ιωνικού σε ότι αφορά την καταγγελία που καταθέσει στην ΕΠΟ, βάση της οποίας ζητάει να εφαρμοσθεί τα αναγραφόμενα του άρθρου 33 του ΚΑΠ Επαγγελματικών Ομάδων και να αφαιρεθούν 6 βαθμοί  από τον Εργοτέλη.

 Σήμερα το μεσημέρι σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας άνθρωποι του Ιωνικού βρέθηκαν στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου κατέθεσαν αίτημα για την μη επικύρωση της βαθμολογίας στον 4ο όμιλο, μέχρι  να εκδικασθεί η καταγγελία του Νικαιώτικου συλλόγου, κάτι  απόλυτα λογικό.
 Μάλιστα το νομικό επιτελείο σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτό το αίτημα του συλλόγου προτίθεται να καταθέσει και ασφαλιστικά μέτρα κατά της Π.Δ.Ε. της ΕΠΟ.
 Οι άνθρωποι του Ιωνικού είναι αποφασισμένοι να τραβήξουν το θέμα στα άκρα  σε περίπτωση που δεν αποδοθεί δικαιοσύνη και φέρονται διατεθειμένοι να φθάσουν στο Διαιτητικό δικαστήριο, ακόμη και στην ίδια την  ΟΥΕΦΑ.
 Αξίζει να σημειωθεί ότι τις θέσεις του Ιωνικού  στηρίζει και η Ε.Π.Σ.Πειραιά, κάτι που γνωστοποίησε με σχετικό έγγραφο στην  Π.Δ.Ε. της ΕΠΟ.
 Ασφαλώς οι επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι καθοριστικές,  με την πλευρά του Ιωνικού να  δείχνει αισιόδοξη για την θετική έκβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου