Ανανέωσε ο Χατζηράπτης στο Μοσχάτο

 Δρακόπουλος - Αθανασόπουλος - Τσιριγώτης στο τήμ
Ο Γιάννης Χατζηράπτης θα παραμείνει στην  τεχνική ηγεσία της Α..Ε. Μοσχάτου, κάτι που γνωστοποιήθηκε με επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου.
 Στο Μοσχάτο, είναι ξεκάθαρο ότι την νέα σεζόν ο σύλλογος θα βάλει τις βάσεις ώστε να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό επίπεδο, αυτό άλλωστε δείχνουν οι   πρώτες κινήσεις  της ομάδας αλλά κι αυτές που  θα ακολουθήσουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξεδόθη αναφέρει:
"Η διοίκηση της ΑΕ Μοσχάτου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας κύριον Ιωάννη Χατζηράπτη.
Στην ομάδα που θα πλαισιώσει τον έμπειρο και επιτυχημένο τεχνικό, θα συμπεριλαμβάνονται ο εξαιρετικά ταλαντούχος Γεώργιος Δρακόπουλος, μέχρι πρότινως προπονητής του Ικάρου Καλλιθέας και ο Αθανασόπουλος Παναγιώτης ως προπονητής των τερματοφυλάκων.
Επίσης ανακοινώνεται η συνέχεια της συνεργασίας της ΑΕ Μοσχάτου με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας Γεώργιο Τσιριγώτη. Ο Γιώργος κέρδισε την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων των αθλητών και είμαστε σίγουροι πως το έργο του σύντομα θα αποδώσει ακόμα περισσότερο σε αγαστή συνεργασία με τον προπονητή και την διοίκηση της ομάδας μας.
Τις επόμενες ημέρες θα δημοσιοποιηθούν λεπτομέρειες για τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου