Δεσπόζει η μονομαχία Αιγάλεω- Χαραυγιακού

Η μεγάλη μονομαχία Αιγάλεω- Χαραυγιακού για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική, δεσπόζει αύριο Σαββάτο Σκαι ώρα 16:45, στο γήπεδο  «Γ. ΚΑΜΑΡΑΣ» (ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ).
Ένα μεγάλο παιχνίδι που αναμένεται να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 4.000 φιλάθλων, στην συντριπτική τους πλειοψηφία φίλαθλοι του Αιγάλεω καθώς η διοίκηση του έχει προμηθευθεί και διαθέσει κάπου 2.000 εισιτήρια.

Όπως γνωστοποίησε η Ε.Π.Σ.ΑΘΗΝΩΝ για τον αγώνα έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα τάξης
Στον αγώνα έχει γίνει διαχωρισμός των φιλάθλων των δύο (2) σωματείων ως εξής:
  • Οι φίλαθλοι του σωματείου Α.Ο.Η. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ, θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη θύρα10. Τα εκδοτήρια των εισιτηρίων για τη θύρα αυτή, θα είναι έξω από τη θύρα 10.
  • Οι φίλαθλοι του σωματείου Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ, θα εισέλθουν στο γήπεδο από τις θύρες 6 & 7. Τα εκδοτήρια των εισιτηρίων για τις θύρες αυτές, θα είναι έξω από τη θύρα 3.
  • Οι «ουδέτεροι» φίλαθλοι, θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη θύρα 9. Τα εκδοτήρια των εισιτηρίων για τη θύρα αυτή, θα είναι έξω από τη θύρα 1.
  • Κατά την είσοδο των φιλάθλων στις θύρες του γηπέδου, θα διενεργείται έλεγχος των εισερχομένων από την Αστυνομία.
  • Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 15:00.
  • Για τον αγώνα αυτό, δεν έχουν εκδοθεί προσκλήσεις. Όλοι οι εισερχόμενοι, θα πρέπει να έχουν εισιτήριο του αγώνα, η τιμή του οποίου είναι πέντε (5) ευρώ. Ταυτότητες ελεύθερης εισόδου, ΔΕΝ θα ισχύσουν για τον συγκεκριμένο αγώνα.
  • Η Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους (δημοσιογράφους, φωτορεπόρτερ, ραδιοτηλεοπτικά συνεργεία κ.λπ.), ότι ΔΕΝ θα επιτραπεί η είσοδος κατά τη διάρκεια του αγώνα, στον αγωνιστικό χώρο ή στις κερκίδες του γηπέδου σε κανένα, χωρίς την ειδική έγγραφη άδεια – διαπίστευση από την Ένωση. 

  • Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την οργάνωση του αγώνα και καλεί τους φιλάθλους των δύο (2) σωματείων, που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, να βοηθήσουν, με τη σωστή συμπεριφορά τους, στην καλύτερη δυνατή διεξαγωγή του αγώνα, ώστε να αποτελέσει διαφήμιση για το αθηναϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου