Αλλαγή σελίδας στον Εθνικό

Αλλαγή σελίδας στα διοικητικά δρώμενα του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού, αφού μετά την  παραίτηση του Αλέξη Αγγελόπουλου, εκλέχθηκε νέα διοικούσα Επιτροπή που φέρεται να έχει την όρεξη τις δυνατότητες και το πάθος να προσφέρει στον ιστορικό σύλλογο του Πειραιά.
Η νέα διοικούσα επιτροπή, υπό τον τίτλο 'Κίνηση Φίλων Εθνικού Πειραιώς' με πρόεδρο τον Σπύρο Κωτσόπουλο, ωστόσο μπροστάρης της κίνησης και των ενεργειών ήταν ο Αλέξανδρος
Καρυδόπουλος, ο οποίος και τα προηγούμενα χρόνια βρίσκονταν κοντά στην ομάδα με αρκετούς τρόπους.
Αναλυτικά, η νέα διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος έχει ως εξής: 
Πρόεδρος: Σπύρος Κωτσόπουλος, 
Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Καραφαντής, 
Γενικός αρχηγός: Βασίλειος Δέρβος, 
Έφορος: Παναγιώτης Γκότσης, 
Μέλη: Ηλίας Αρμόδωρος, Παναγιώτης Καραμολέγκος, Γεώργιος Ξυδέας, Αλέξανδρος-Σταύρος Καρυδόπουλος, Αλέξανδρος Καρυδόπουλος. 
Όπως σημειώνεται στην επιστολή με την οποία ζητήθηκαν τα ηνία του τμήματος, «η 'Κίνηση Φίλων Εθνικού Πειραιώς' στοχεύει στην πλήρη αναδιοργάνωση και ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος σε όλα τα επίπεδα (υποδομές, ακαδημίες, αγωνιστικές ομάδες κλπ). Απώτερος σκοπός είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου, πλήρως εξοπλισμένου και αρτίως στελεχωμένου συνόλου, το οποίο θα είναι ανταγωνιστικό, θα πρωταγωνιστεί και θα ανακτήσει τη χαμένη αξιοπρέπειά του, αντάξια της πολύ βαριάς και πλούσιας ιστορίας του. Επιπροσθέτως, από κοινού με τον Ερασιτέχνη, θα κινηθούμε ώστε να επιτύχουμε την ταχύτατη και άμεση διεκπεραίωση και εύρεση λύσης για το φλέγον θέμα του γηπεδικού, σε μία προσπάθεια να μπει ένα τέλος σε αδικία ετών. Η συνδρομή όλων μας σε αυτή τη νέα προσπάθεια κρίνεται επιβεβλημένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου