Προσπάθεια αναδιοργάνωσης στον Φαληρικό


Ριζικές αλλαγές στον Φαληρικό ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, αλλαγές που αναφέρονται στο δελτίο τύπου που εξεδόθη από την διοίκηση του συλλόγου, που αναφέρει τα εξής:
"Το διοικητικό συμβούλιο του Φαληρικού και ο πρόεδρος Γεώργιος Μπαξεβανάκης  έχοντας πάντα σαν πρώτη προτεραιότητα την ανάπτυξη και την πρόοδο της ομάδας στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και όχι μόνο , μετά από
συνεδρίαση προχώρησαν σε διοικητική και αγωνιστική αναδιοργάνωση του συλλόγου σε όλους τους τομείς.
Στην θέση του προέδρου παραμένει ο  Γεώργιος Μπαξεβανάκης , αντιπρόεδρος υπεύθυνος γραφείων Μιχάλης Πολίτης.
Γενικός διευθυντής και υπεύθυνος οικονομικών του σωματείου Ευστάθιος Σμυρής.  Γενικός Γραμματέας Μιχάλης Μπαξεβανάκης , γραφείο τύπου και εκπρόσωπος Α΄ σε ΕΠΟ Ε.Π.Σ. Πειραιά ο Φώτης Ρουμελιώτης.
Γενικός αρχηγός αντρικού τμήματος και εκπρόσωπος Β΄ σε ΕΠΟ Ε.Π.Σ. Πειραιά ο Αποστόλης Φράγκος.
Επίσης αποφασίστηκε και προσελήφθησαν με τριετές συμβόλαια σαν προπονητής της ανδρικής ομάδας και υπεύθυνος οργάνωσης ακαδημιών ο Ανδρέας Σάννης , βοηθός προπονητή ο Γρηγόρης Βαραντίνης και υπεύθυνος αθλητικού υλικού Γεώργιος Αντωνίου. 
Η νέες συνεργασίες σε όλους τους τομείς από την ομάδας μας έχουν σαν άμεσο στόχο από την νέα χρονιά ο ιστορικός σύλλογος μας με την βοήθεια όλων να κάνει ένα  βήμα  παραπάνω έχοντας στόχο και όνειρο η καταξίωση του Φαληρικού να ξεπεράσει τα στενά όρια του Πειραϊκού ποδοσφαίρου.
Η ενίσχυση της ομάδας μας θα ξεκινήσει άμεσα σε όλα τα επίπεδα από τις ακαδημίες μας που θα συσταθούν και θα συνεργαστούν στα πρότυπα μεγάλων Αγγλικών ομάδων, αλλά και της πρώτης ομάδας μας που  με τους παλιούς και τους νέους παίκτες ευελπιστούμε ότι θα κάνουμε τον Φαληρικό το καμάρι του Πειραϊκού ποδοσφαίρου.
Τα καλύτερα έρχονται !"
                        
                                              ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΙΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου