Ισοπαλία καταστροφή για τον Ιωνικό, 0-0 με Ασπρόπυργο

 Δύο πέναλτι "δεν είδε" ο Καλαμάτας
Καταστροφική ισοπαλία  του Ιωνικού  που αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 0-0 με τον Ασπρόπυργο και πλέον μετά και την νίκη του Λουτρακίου επί της Ρόδου τα πράγματα  σε ότι αφορά την υπόθεση της παραμονής  γίνονται εξαιρετικά δύσκολα.
 Πάντως στην Νίκαια έχουν κάθε λόγο να φωνάζουν για την
διαιτησία του ρέφερι Καλαμάτα από την Εύβοια, ο οποίος αρνήθηκε δύο  καραμπινάτες περιπτώσεις πέναλτι σε ανατροπές ποδοσφαιριστών, κάτι που μάλιστα επιβεβαιώνεται και από το βίντεο του αγώνα.
 Η πρώτη  ανατροπή στο 23΄ σε ανατροπή του Χατζησάββα από τον Ζώνα και η δεύτερη στο 65΄  σε ανατροπή του Νικολέτου από τον γκολκήπερ Διαμάντη.
  Μάλιστα ο τερματοφύλακας στην φάση  αυτή θα έπρεπε να αποβληθεί, αφού ανατρέπει τον Νικολέρτο που είχε ντριπλάρει τον τερματοφύλακα του Ασπρόπυργου και ήταν σε θέση για να σκοράρει.
 Η ουσία είναι  πάντως ότι ο Ιωνικός παρά την κρισιμότητα του αγώνα δεν ήταν αυτός που θα έπρεπε απέναντι στον Ασπρόπυργο που ουσιαστικά δεν  δημιούργησε καμμιά ευκαιρία.
 Στην πιό σπουδαία ευκαιρία του αγώνα ο Χατζησάββας στο 30΄  βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Διαμάντη, πλάσαρε, με τον τερματοφύλακα του Ασπρόπυργου να  κρατά  το μηδέν στην εστία του.
 Στο 72΄ ο Πογκοσιάν έκανε ωραία ατομική ενέργεια το, όμως το σούτ που επιχείρησε ήταν απελπιστικά άουτ, ενώ στο 78΄ μιά καλή κεφαλιά του όλα έφυγε άουτ.
 Για τον διαιτητή Καλαμάτα, τα είπαμε, καθάρισε στεγνά τον Ιωνικό.

 ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Χαλκιάς, Δημακάκος,Παντελίδης, Κορνέζος, Χαλκιάς, Πογκοσιάν( 76΄ Γεωργόπουλος),  Πολυχρονάκης,  Γεωργιάδης( 46΄  Όλα), Χατζησάββας, Νικολέτος.
 ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Διαμάντης,  Νικολάου, Ζώνας, Μπάτσι( 77΄ Ζωγράφος),  Νάκας, Μπαγκουρά( 83΄ Σιδηρόπουλος), Χουζούρης, Σταγάκης, Χαικάλης ( 65΄  Ταχματζίδης), Ατματζίδης, Στρατ΄'ακης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου