Ζωντανός ο Ιωνικός 2-0 το Λουτράκι

 Την ύπαρξη του έπαιζε σήμερα ο Ιωνικός απέναντι στο Λουτράκι, και φρόντισε από νωρίς να δείξει ότι αυτή την φορά δεν ήταν διατεθειμένος να  χάσει την ευκαιρία.
 Έτσι το τελικό 2-0 κρίνεται απόλυτα δίκαιο για τους Νικαιώτες που με το τρίποντο αυτό πέρασαν απάνω από την διαχωριστική γραμμή του υποβιβασμού.

 Ένα τρίποντο, εξάποντο  απέναντι σε μιά ομάδα με τον ίδιο στόχο,  με την οποία  μάλιστα τώρα έχει πλεονέκτημα και στην ισοβαθμία( είχε χάσει ο Ιωνικός 1-0  στο Λουτράκι)
  Με ψυχή περίσσιο πάθος και τσαμπουκά  έπιασαν από τον λαιμό του Λουτράκι που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
 Βέβαια σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη, την εικόνα του αγώνα έπαιξε το  πολύ γρήγορο γκολ για τον Ιωνικό, αφού πριν καλά- καλά συμπληρωθεί το 1΄  ο Δημακάκος, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Λουτρακίου, πλάσαρε άψογα τον Διασινό για το 1-0.
 Στο 26΄ ο Αλεξίου με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια, αλλά από πλάγια θέση έκανε κάτι μεταξύ σούτ και πάσα  χάνοντας την ευκαιρία για το 2-0, ενώ στο 39΄  ο Χατζησάββας σέρβιρε π στον Πογοσιάν που έπεισε ένα αδύναμο σούτ που δεν ήταν δυνατόν να ανησυχήσει τον Διασινό.
 Στο 53΄ ο Χρήστος Χατζησάββας  με ωραία ενέργεια ελίχθηκε έξω από την μεγάλη περιοχή  των φιλοξενούμενων, έπιασε ένα έξυπνο συρτό σούτ αφήνοντας α άγαλμα τον Διασινό για να γράψει το 2-0.
 Στο 68 ΄ακυρώθηκε ως οφσαιντ γκολ που σημείωσε ο Γεωργόπουλος.
 Το Λουτράκι στην μοναδική του  φάση απείλησε στις καθυστερήσεις του αγώνα με κοντινή κεφαλιά του  Γεωργίου που απέκρουσαν πάνω στην γραμμή της εστίας οι αμυντικοί του Ιωνικού
Xωρίς προβλήματα η διαιτησία του Γρίμμα ( Αθηνών)
 ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Πλάκας, Δημακάκος( 83΄ Καλτσάς),  Παντελίδης, Κορνέζος, Αλεξίου, Πογοσιάν ( 65΄  Γεωργόπουλος),  Πολυχρονάκης, Χατζησάββας ( 80΄ Παπαθανασίου), Χαλκιάς, Νικολέτος ( 75΄  Γεωργιάδης)
 ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Διασινός, Στασινόπουλος, Τσάκας,  Ντερτιλής, Τσορμπατσίδης,  Στασινόπουλος, Γούλας( 60΄  Γωνιάτης),  Πετρίδης, Πέριτς( 80΄  Γεωργόπουλος), Γκιζαριώτης ( 60 ΄Ζερβός), Γεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου