Αιχμές από τους παίχτες του Ιωνικού!!

Mε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού, αφήνουν ευθείες αιχμές ουσιαστικά στην διοίκηση του συλλόγου -και όχι μόνο- για την κατάσταση που επικρατεί σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο στον Νικαιώτικο σύλλογο, δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση οτι θα τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος για να σωθεί η ομάδα, αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:


''Εμείς οι ποδοσφαιριστές σεβόμενοι τον κόσμο, την φανέλα και την ιστορία της ομάδας του Ιωνικού και έχοντας ξεπεράσει τα όρια μας εδώ και μήνες αποφασίσαμε έστω και καθυστερημένα απο κοινού να προβούμε σε αυτή την ανακοίνωση ώστε να γνωρίζουν όλοι την κατάσταση που βιώνουμε απο το καλοκαίρι.

Σε πρωτοφανή γεγονότα που δεν αρμόζουν σε ενα τεράστιο σύλλογο όπως ο Ιωνικός εμείς είμαστε εδω, κάθε μέρα πιστοί στο έργο το δικό μας αλλά και του προπονητή μας χωρίς να έχουμε δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα, παλεύοντας κυριολεκτικά μόνοι μας κόντρα σε όλους και σε όλα παίζοντας κάθε Κυριακή απροστάτευτοι απο όλες τις μεριές.

Σε μια χρονιά που η ομάδα δεν μας παρέχει ούτε τα βασικά (αγωνιστικά, εξωαγωνιστικά, λειτουργικά αλλά και θέματα ασφάλισης υγείας) ευελπιστούμε έστω και την ύστατη ώρα να αναλάβουν οι αρμόδιοι τις ευθύνες τους.

Και για να μην προτρέξει κανένας πονηρός και σκεφτεί πως πάμε να αποποιηθούμε την ευθύνες που μας αναλογούν, εμείς θα είμαστε εδω μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος για να κάνουμε το καθήκον μας.

Αρχής γενομένης απο τον αγώνα του Σαββάτου, όλοι μαζί, μια γροθιά, ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ και κόσμος για να φτάσουμε στο στόχο μας''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου