Τσίμπησε σπουδαίο πόντο στον Ιάλυσο, ο Ιωνικός

Μπορεί να αποδειχθεί χρυσός ο βαθμός που πήρε  σήμερα ο Ιωνικός  στην Ρόδο  στο 1-1 με τον Ιάλυσο.
 Ένας βαθμός βέβαια που θα έχει αξία αν το ερχόμενο Σαββάτο οι Νικαιώτες κερδίσουν το Λουτράκι.

 Ο Ιάλυσος είχε τον έλεγχο του αγώνα απέναντι στον Ιωνικό, όμως ήταν ανούσιος, με την ομάδα της Νικαίας να φροντίζει τα νώτα της και να ψάχνει  αντεπιθέσεις.
Μακρινό σουτ του Δήμα στο 7′ η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 12′ ο Χατζησάββας απέφυγε τον Τσούπρο και βγήκε τετ α τετ με τον Ανδρούτσο αλλά πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στo 20’ ωραία πάσα του Δελαπόρτα στον Σταυλά ο οποίος μπήκε στην περιοχή και σούταρε απελπιστικά άουτ, κι αμέσως μετά  ο Δελαπόρτας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά στην καρδιά της άμυνας, ο Μανθάνο πήρε τη κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας του Ιωνικού έπεσε στη γωνιά του και απόκρουσε πολύ δύσκολα.
Ωραίο σουτ του Σταυλά έξω από την περιοχή στο 64΄έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι  του Κουρεπίνη
Στο 86’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφθασε στον Δελαπόρτα ο οποίος τραβήχτηκε και έπεσε στο έδαφος με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι που το αμφισβήτησαν οι του Ιωνικού.
 Ο Φαβάλι το εκτέλεσε και έκανε το 1 – 0 για τον Ιάλυσο
Για να φθάσουμε στο 90’ μετά την εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά του Πλάκα, η μπάλα  έφθασε  πλάγια στον Χατζησάββα, αυτός κοντρόλαρε τη μπάλα κοντά στη γραμμή του άουτ και ενώ είχε πλάτη, γύρισε απέφυγε τον προσωπικό αντίπαλο του έπιασε ένα ασσύληπτο  το σουτ στέλνοντας τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων πετυχαίνοντας ένα απίστευτο γκολ.
Με λάθη η διαιτησία του Βουρνέλη (Μακεδονίας).
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Σταθάκης, Σταυλάς, Τσούπρος, Ρεκλείτης, Μανθάνο (32’ λ.τ. Βλάχος), Φαβάλι, Κόλα (76’ Σπάρταλης), Μπεγκλετζής (65’ Παφιάκης), Δελαπόρτας, Δήμας
ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Πλάκας, Δημακάκος, Παντελίδης, Πολυχρονάκης, Αλεξίου, Πογοσιάν (94’ Κορνέζος), Γιαταγανάκης, Χατζησάββας (93’ Φιλιμέγκας), Χαλκιάς, Καλτσάς (53’ Χίλαρι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου