Ο Ασπρόπυργος 2-0 τον Εθνικό κι έβαλε φωτιά σε κορυφή και ουρά..

 Κατώτερος των περιστάσεων ο Εθνικός, ηττήθηκε με 0-2 από τον  ψυχωμένο Ασπρόπυργο που πήρε έτσι μεγάλη νίκη που τον διατηρεί ζωντανό στην μάχη της σωτηρίας.
 Ο Εθνικός πλέον έχασε το σημαντικό
προβάδισμα έναντι της Προοδευτικής και πλέον το πρωτάθλημα παίρνει και πάλι φωτιά.
Στο 6΄το σουτ του Κωνσταντίνου δεν ανησύχησε τον Διαμαντή.
 Το παιχνίδι είχε ρυθμό με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την νίκη και να χάνου ευκαιρίες, στο 19′ πολύ καλό σούτ απο τον Ρομάνο πέρασε λίγο άουτ, ενώ παρομοια τύχη και για το σουτ του Γκέσιου στο 28′.
Στο 38′ ο Μπανγκουρά έπιασε δυνατό συρτό σουτ, η μπάλα πέρασε λιγο άουτ, ενώ στο 41′, ο Παυλάκης σέντραρε αλλά η γυριστή κεφαλιά του Κατσικοκέρη πέρασε  άουτ.
Ο Σικαλιάς  στο 47΄ επενέβη σε προσπάθεια του  Μίλιτς, ενώ στο 49′ ο Παυλάκης επιχείρησε τη σέντρα-σουτ με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.
 Ο Ασπρόπυργος στο 53′ έκανε το 1-0 ύστερα από φάουλ  του Μπαγκουρά και σύγχυση στην μικρή περιοχή, μάλιστα στο 63΄ ο Μίλιτς σημείωσε γκολ που ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ.
Στο 72′ ο Εθνικός έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του όταν απο σέντρα του Κρητικού η μπάλα κατέληξε στον Παυλάκη ο οποίος σούταρε απο κοντά στην κίνηση αλλά ο Διαμάντης απέκρουσε ενστικτωδώς.
 Ένα καλό σούτ του  Τεγούση στο 82΄  πέρασε λίγο άουτ απο το κάθετο δοκάρι του Διαμαντή.
Στην επόμενη αμέσως φάση ο Ασπρόπυργος διπλασίασε τα γκολ του ύστερα απο συνδυασμό των παιχτών και τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Ζαχαράτο, που πλάσαρε υποδειγματικά.
 Σχετικά καλή η διαιτησία του Κατοίκου ( Αθήνας)
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Διαμαντής, Σταγάκης, Χουζούρης, Ζώνας, Νικολάου, Νάκας, Ατματζίδης, Χαϊκάλης , Στρατάκης, Μίλιτς (90′ Πρέμπος), Μπανγκουρά (70′ λ.τρ. Ζαχαράτος).
ΕΘΝΙΚΟΣ: Σικαλιάς, Στασινός, Γερόλυμος (73′ Μάναλης), Κρητικός, Πεχλιβανίδης, Κωνσταντίνου, Γκέσιος (61′ Μακρυγιάννης),Τεγούσης, Κατσικοκέρης Ρομάνο (89′ Λεωνιδόπουλος),Παυλάκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου