Αυτοκτονία Εθνικού, 2-2 στο Λουτράκι

Αυτοκτονεί κυριολεκτικά ο Εθνικός που βάζει σε κίνδυνο την υπόθεση του τίτλου, ειδικά μετά το σημερινό 2-2 στο Λουτράκι.
 Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Πειραιώτες εκτός έδρας, ουσιαστικά δεν έχουν κερδίσει ακόμη- έχουν κερδίσει μόνο το αδύναμο και ουραγό Ζευγολατιό.
 Και μάλιστα αν αναλογισθεί κανείς το πρόγραμμα που ακολουθεί, τότε  αντιλαμβάνεται κανείς γιατί ζώνουν τα μαύρα φίδια τους Πειραιώτες...

 Ο Εθνικός κάνει την  Κυριακή το ρεπό του, ενώ στα 4 ματς που απομένουν πάει δύο φορές στην  Ρόδο για 2 καυτά ματς με Διαγόρα και Ρόδο,πάει στο Κιάτο  και χρειάζεται πάσι θυσία τουλάχιστον 2 νίκες  στα 3 εκτός αυτά ματς και φυσικά να κερδίσει το Κερατσίνι μέσα.
 Κι αν έχει αντιληφθεί κανείς... πλέον δεν κινδυνεύει μόνο από την Προοδευτική.. ίσως να απειλείται περισσότερο από τον Διαγόρα...
 Σήμερα στο Λουτράκι η αυτοκτονίας είναι διπλή, αφού ο Εθνικός προηγήθηκε 2 φορές είχε ευκαιρίες να καθαρίσει ματς  στο α΄ μέρος όμως στην επανάληψη αρκέσθηκε σε μιά φλύαρη ανούσια  κατοχή της μπάλας χωρίς να μπορέσει να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός.
 Ο Εθνικός άνοιξε το σκορ στο 13΄ με ωραία εκτέλεση φάουλ του Ρομάνο, όμως το Λουτράκι απάντησε με τον Γεωργίου στο 23΄ .
 Ο Παυλάκης στο 32΄ έβαλε και πάλι τον Εθνικό μπροστά στο σκορ, όμως ο Πέ4ριτς στο 35΄ ισοφάρισε στο 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ.
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μακρυπόδη( Αχαίας)
 ΛΟΥΤΡΑΚΙ:Διασσινός, Στασινόπουλος Δ., Τσάκας, Τσώκος, Δερτιλής, Πετρίδης, Σιώκος, Γούλας (86 Γκιζαριώτης), Ζερβός (62′ Γωνιάδης), Γεωργίου (81′ Μπράχο), Πέριτς (88′ Παππάς).
ΕΘΝΙΚΟΣ:Σικαλιάς, Βλάχος, Γερόλυμος (53′ Στασινός), Ρούσσης, Κρητικός, Κωνσταντίνου (66′ Κατίδης), Δωματάς, Τεγούσης (76′ Μάναλης), Γκέσιος (72′ Κατσικοκέρης), Ρομάνο, Παυλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου