Έφτυσε αίμα η Προοδευτική, 3-2 τον Πέλοπα

Έφτυσε αίμα η Προοδευτική μέχρι να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Πέλοπα Κιάτου,
φθάνοντας σε μιά πολύ σημαντική νίκη σε συνδυασμό με την ήττα του Εθνικού που την βάζει γερά στο παιχνίδι του τίτλου.
 Ο Πέλοπας αιφνιδίασε τους Κορυδαλλιώτες καθώς μόλις στο 1΄ ο Ραχήμ με ένα εκπληκτικό σούτ   ΄άφησε άγαλμα τον Μ παντίκο κάνοντας το 0-1.
 Η Προοδευτική που είχε τα ηνία του αγώνα, αλλά ήταν  φλύαρη και αγχωμένη, ισοφάρισε γρήγορα, συγκεκριμένα στο 8΄ , όταν ο Μάρης  μέσα στην  περιοχή έπιασε την κεφαλιά που
απέκρουσε ενστικτωδώς ο Ριζάι, όμως ο επερχόμενος Βλάχος, με υποδειγματικό σούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
 Στο 14΄ φάουλ ξυραφιά του Δηλαβέρη έδιωξαν οι αμυντικοί του Πέλοπα σε κόρνερ και στο 28΄ ήρθε  το πάγωμα για τους Κορυδαλλιώτες, αφού ο Πράτο σε φάση διαρκείας στα καρέ της Προοδευτικής πέτυχε το 1-2.
  Κατάφερε η Προοδευτική να φέρει το παιχνίδι στα ίσια πρίν φύγει το ημίχρονο, στο 40΄ όταν σε φάουλ του Δηλαβέρη από τα δεξιά ο Κουρουικίδης   πήρε την κεφαλιά και στο πίσω δοκάρι ο  προωθημένος Ζίζηλας από κοντά έκανε το 2-2.
 Στην επανάληψη το παιχνίδι παίχθηκε κυριολεκτικά στο μισό γήπεδο, όμως η Προοδευτική δεν μπορούσε να βγάλει μιά καλή τελική, για να έρθει η λύτρωση στο 87΄.
 Ο Παπανικόλας γύρισε την μπάλα στην καρδιά της άμυνας του Πέλοπα ο Χρήστου γέμισε στην συνέχεια Μάρης έπιασε  μια βολίδα στέλνοντας την μπάλα στην οριζόντια δοκό, για να πάρει ο ίδιος την απόκρουση να πιάνει μιά πρώτη κεφαλιά  και στην συνέχεια  ο Κουιρουκίδης  με νέα κεφαλιά  από κοντά να στέλνει την μπάλα  στα δίχτυα του Πέλοπα, μέσα σε αποθέωση από τους λιγοστούς φιλάθλους  της Προοδευτικής, που σήμερα φρόντισαν να λάμψουν δια της απουσίας τους. Πάντως να πούμε ότι στο 73΄ ο δαιμόνιος Ραχήμ που  έκανε ότι ήθελε μόνος την άμυνα της Προοδευτικής με φοβερή ατομική ενέργεια βγήκε φάτσα με τον Μπαντίκο, ο πορτιέρο της Κορυδαλλιώτικης ομάδας έκανε   εντυπωσιακή απόκρουση, και ο Παινέσης που πήρε την απόκρουση   στόπαρε την μπάλα, για να σούταρει λίγο από από το οριζόντιο δοκάρι  της Προοδευτικής.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Αλιάγα.( Δυτ. Αττικής)
 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Βλάχος( 70΄ Φαμπίνιο), Ξυγκάκης, Ζίζηλας( 80΄ Κανελόπουλος), Παπανικόλας, Μάρης, Κουιρουκίδης, Μπελέρης, Νικολόπουλος( 46΄ Χρήγστου), Ντάλλας, Δηλαβέςρης.
 ΠΕΛΟΠΑΣ: Ριζάι, Ταμπάκης, Ραχήμ,  Κουρούμαλης, Παινέσης, Νάνος,  Παπουτσής, Αναγνωστόπουλος, Πράτος, ( 80΄  Μανιώτης), Μπούκης, Παλιογιανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου