Το ψυχωμένο Κερατσίνι 1-0 τον Διαγόρα

 Την εκπληκτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα επιβεβαίωσε το Κερατσίνι, κερδίζοντας πρίν λίγο με 1-0 τον Διαγόρα Ρόδου, σε ένα παιχνίδι με συναρπαστικό φινάλε.
 Κάτω από συνεχή  βροχή , που ειδικά στο β΄ μέρος, έκανα το γήπεδο να θυμίζει εεικόνες πισίνας.. το συγκρότημα του Βασίλη Σπάθα , πήρε το σπουδαίο τρίποντο, χάρη σε ένα πέναλτι του Σκεντεράι, στο 91΄.

 Το πέναλτι δόθηκε σε χέρι του Μήτκα, και το αμφισβήτησαν έντονα οι Ροδίτες, μάλιστα  στις διαμαρτυρίες αποβλήθηκε ο Σουάνης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
 Το Κερατσίνι ειδικά στο α΄ μέρος ήταν εμφανώς καλύτερο από τον Διαγόρα, και ήταν η ομάδα που δημιούργησε δύο - τρείς  σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ, απέναντι στον Διαγόρα που ήταν καλά στημένος στο γήπεδο, ωστόσο με μόνη αιχμή τον Σουάνη,- ουσιαστικά δεν  έκανε φάση στα καρέ του Κερατσινίου.
 Στο 23΄ μετά από κόρνερ του Πασαλίδη ο προωθημένος Σιγάλα από κοντά δεν μπόρεσε να  στείλει την μπάλα στα δίχτυα,  σουτάροντας άτσαλα άουτ, ενώ στο 35΄ στην ευκαιρία του παιχνιδιού ο Καρέλης κινήθηκε έξοχα από ρα αριστερά, απέφυγε δύο αντίπαλος, βρέθηκε φάτσα με τον γκολκήπερ του Διαγόρα τον Στεφανάκο που απέκρουσε  εκπληκτικά σε κόρνερ το πλασέ του Καρέλη.
 Στην επανάληψη  το μάτς είχε ρυθμό, δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις, αφού το γλιστερό τεραίν ήταν ανασταλτικός παράγοντας στις προσπάθειες των παιχτών και των δύο ομάδων που παρέταξαν πάθος δύναμη, τρέξιμο.
Στο 3΄ λεπτό των καθυστερήσεων ο ρέφερι από την Σάμο απέβαλε και τον Γεωργίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Γιώρας,  Σιγαλάς, Σκεντεράι, Μπατής, Βατής, Παπασπύρος, Τσουβαλτσίδης, Διθάκος, Σιάννος( 55΄  Μπερνιδάκης), Πασαλίδης( 83΄ Γκιάτης), Καρέλης( 57 ΄Ντούλιας)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Μεντής, Ρούνιτς,  Πέεφ ( 85΄ Καρπαθάκης) Σουάννης, Αγγελούδης( 68΄ Γεωρεγίου) Βελέτης, Μήτκας, Μπακάλης, Ριμπέιρο( 70 Κιοσέογλου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου