"Αφεντικό" ο Εθνικός 2-0 τον Ιάλυσο

Ουσιαστικός αυτή την φορά  ο Εθνικός καθάρισε με 2-0 τον Ιάλυσο, και σε συνδυασμό με την γκέλα της Προοδευτικής πήρε διαφορά  τριών βαθμών που στην ουσία είναι 4 αν αναλογισθεί ότι υπερτερεί στην ισοβαθμία με τους Κορυδαλλιώτες.
 Στο 4΄ ο Εθνικός κέρδισε πέναλτι σε τράβηγμα του Παφιάκη στον  Δωματά  με τον Μισέλ να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 1-0.

 Ο Ιάλυσος έφθασε κοντά στην ισοφάριση στο 21΄ όταν ο Δελαπόρτας έβγαλε ωραία πάσα στον Βλάχο που έπιασε το μονόκαματο σούτ για να αποκρούσει ο Σικαλιάς.
 Καλή φάση για τον Εθνικό στο 32΄ με σούτ του Παυλάκη που βρήκε σε ετοιμότητα τον Ανδρούτσο, ενώ στο 42΄ ο Ιάλυσος στην πιό σημαντική του φάση και πάλι άγγιξε την ισάφιασε , μετά προσωπική ενέργεια  του Βλάχου, το σούτ του οποίου όμως απέκρουσε και πάλι ο Σικαλιάς.
Πάντως οι Ροδίτες  στο 58 ΄ πέτυχαν γκολ με προβολή του Αρχοντούλη, ένα γκολ που ακυρώθηκε ως οφσαιντ, απόφαση που  ξεσήκωσε θύελλα  διαμαρτυριών από πλευράς φιλοξενούμενων , α αφού ο Αρχοντούλης σκοράρει από απόλυτα κανονική θέση, με τον βοηθό  Tριανταφύλλου να παίρνει στον λαιμό του τον ρέφερι Βεργέτη.
 Το 2-0 ήρθε στο 63΄   με τον Ρομάνο να βγάζει στο κενό χώρο τον Γκέσιο φάτσα με τον Ανδρούτσο, ο  φορ του Εθνικού πλάσαρε , απέκρουσε ο Ανδρούτσος, όμως ο φορ του Εθνικού με δεύτερη προσπάθεια  έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ιάλυσου.
 Δοκάρι για τον Εθνικό στο 77΄ σε ανάποδο ψαλίδι του Δωματά
 Μέτρια η διαιτησία του Βεργέτη, απέβαλε τον Τσούπρο του Ιάλυσου στο 83΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
 ΕΘΝΙΚΟΣ:Σικαλιάς Στασινός,Γερόλυμος, Ρούσσης, Κρητικός, Μισέλ(54΄ Κατίδης), Δωματάς ( 84΄ Μάναλης), Κωνσταντίνου, Γκέσιος (77΄ Κατσικοκέρης), Ρομάνο(74΄ Σώπασης), Παυλάκης, 
 ΙΑΛΥΣΟΣ:Ανδρούτσος, Σταβλάς, Τσούπρος, Αρχοντούλης, Ρεκλείτης(80΄Σταθάκης), Παφιάκης(55΄ Μανθάνο), Φαβάλι, Κόλα,Δήμας,  Δελαπόρτας, Βλάχος ( 63΄ Μπεγκλετζής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου