Με Καρέλη το Κερατσίνι 2-1 στο Κιάτο

Με ηγέτη και σκόρερ τον νεαρό Παναγιώτη Καρέλη, το Κερατσίνι πέρασε και από το Κιάτο κερδίζοντας τον Πέλοπα με 2-1 και ανέβηκε στην 3η θέση του 6ου ομίλου.
Το Κερατσίνι είχε την  κατοχή της μπάλας και  άνοιξε το σκορ στο 23΄ με πλασέ του Καρέλη έπειτα από ενέργεια του Ντούλια.

 Κι ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν με μία κεφαλιά που έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Γιώρας, στο 41΄ισοφάρισαν με κεφαλιά του Παλογιαννίδη, ύστερα από κόρνερ του Ραχήμ.
Στο β΄ ημίχρονο, το Κερατσίνι μπήκε και πάλι δυνατά και στο 50,   ο Ντούλιας ξεχύθηκε προς το τέρμα, ο τερματοφύλακας  του Πέλοπα, Ριζάι, τον σταμάτησε αντικανονικά με  τον ρέφερι να αποβάλει τον τερματοφύλακα της ομάδας του Κιάτου.
Έξι λεπτά μετά οι Κερατσινιώτες  πήραν το προβάδισμα και πάλι με τον Καρέλη. Ο νεαρός επιθετικός κέρδισε την μπάλα  έπειτα από απόκρουση στην άμυνα, έπιασε ένα μονοκόμματο σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-2.
Στο 77΄, και το Κερατσίνι έμεινε με 10 παικτες, όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Χαλδαίος(Αθηνών)έδωσε δεύτερη κίτρινη στον Ντούλια επειδή θεώρησε ότι χρησιμοποίησε το χέρι βγαίνοντας σε τετ α τετ.
ΠΕΛΟΠΑΣ: Ριζάι, Τουμπανάκης, Αναγνωστόπουλος, Παινέσης, Κουρούμαλης, Μπούκης, Νάκος (78′ Πετρόπουλος), Ραχίμ (72′ Θεοδωρόπουλος), Παλογιαννίδης (56′ Λακοβ), Πράττος, Παπουτσής.
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Γιώρας,Τσουβαλτσίδης, Σκεντεράι, Μπατής, Μεγαλοοικονόμου, Γκιάτης(60΄Σιγάλας), Παπασπύρος(82΄ Κυριαζόπουλος), Πασαλίδης(45΄ Διάκος), Ντούλιας, Καρέλης(68΄ Σιάνος), Μπερνιδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου