Άδοξο τέλος για τον Εργοτέλη- οδεύει πρός το τοπικό!!

Πλήρη δικαίωση του sentrasout (άρθρο της 25/6)
Παραίτηση του Βρέντζου
Άδοξο τέλος για τον Εργοτέλη σε ότι αφορά την υπόθεση της συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα της Football League, αφού ο χρηματοδότης του συλλόγου Γιάννης Βρέντζος γνωστοποίησε την  πλήρη αδυναμία για την συγκρότηση  ΠΑΕ.
 Είναι τόσο άσχημα τα πράγματα για τον ιστορικό Κρητικό σύλλογο, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα δεν

θα λάβει μέρος ούτε στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘνικής.
 Παρακάτω παραθέτουμε μέρος της δήλωσης  του κ. Βρέντζου στα ΜΜΕ όπου  γνωστοποιεί την παραίτηση του, αλλά και αναφέρει τα δεδομένα για τον Εργοτέλη που οδεύει για το τοπικό πρωτάθλημα:
"Δυστυχώς ο Εργοτέλης πρέπει να αρχίζει να ετοιμάζεται, όπως έχω προειδοποιήσει εδώ και 15 μέρες, χωρίς εμένα, για την επόμενη μέρα, η οποία ελπίζω να μας βρει τουλάχιστον στη Γ’ Εθνική (αν και πολύ φοβάμαι ότι ούτε αυτό θα είναι εφικτό).
Σε κάθε περίπτωση, ελπίζω τουλάχιστον να βρεθεί διάδοχη κατάσταση, ώστε να μπορέσει ο Εργοτέλης, ακόμα και σε χαμηλή κατηγορία, να συνεχίσει να λειτουργεί ομαλά και τουλάχιστον να μην πάει χαμένη η προσπάθεια που κάναμε (ΔΣ & Διοικούσα) στα υπόλοιπα τμήματα του Συλλόγου πέρα της 1ης ομάδας, όπου εκεί δυστυχώς θα πάνε σίγουρα «στράφι» πάρα πολύς κόπος και πάρα πολλά χρήματα.
Μέχρι τη γενική συνέλευση της Δευτέρας, όπου θα υποβάλω την παραίτηση μου και πιθανότατα θα προκηρυχθούν εκλογές, θα τακτοποιήσω και τις τελευταίες εκκρεμότητες του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως έχω δεσμευτεί, ώστε αποχωρώντας να μην αφήσω την παραμικρή οφειλή για τον Σύλλογο. Αυτή θα είναι η τελευταία μου πράξη ως Πρόεδρος του Εργοτέλη.
Ζητώ ΣΥΓΝΩΜΗ στον κόσμο του Εργοτέλη (αλλά και στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος για τα χρήματα που θα χάσουν, έστω κι αν οι περισσότεροι ακόμα κι έτσι πήραν πολλά έως πάρα πολλά). Προσπάθησα, έκανα ό,τι μπορούσα, αλλά τελικά δεν τα κατάφερα. Νομίζω ότι προσέφερα αρκετά και σημαντικά πράγματα, έστω και λιγότερα απ’ όσα είχα υποσχεθεί.
Ελπίζω η αποχώρηση μου να συσπειρώσει τους διάφορους παράγοντες του Συλλόγου, εκ των οποίων μερικοί δεν με είδαν ποτέ με καλό μάτι, ώστε να σχηματιστεί σύντομα μια νέα διοίκηση η οποία θα μπορέσει να οδηγήσει τον Εργοτέλη με ασφάλεια και σταθερότητα σ’ ένα καλύτερο μέλλον.
Καλούνται να αναλάβουν δράση σε μια δύσκολη στιγμή για τον Σύλλογο, λιγότερο όμως δύσκολη απ’ όταν εγώ παρέλαβα τα ηνία.
Εγώ, όπως και τα υπόλοιπα 5-6 ενεργά μέλη της διοίκησης σε ΔΣ & Διοικούσα Επιτροπή, ό,τι κι αν λένε κάποιοι, έκανα το χρέος μας και με το παραπάνω. Είναι καιρός να το κάνουν κι άλλοι, είναι καιρός να φανεί ποιοι είναι πραγματικοί παράγοντες και ποιοι «τζάμπα μάγκες».
Όσο για μένα, είναι καιρός πια ν’ ασχοληθώ με τις «πληγές» που μου δημιούργησε η ενασχόληση μου με τον Εργοτέλη… Δεν μετανιώνω όμως, ήταν ένα πολύ όμορφο, αν και πολύ δύσκολο (όσο δεν μπορεί να φανταστεί κανείς), «ταξίδι» για το οποίο είμαι πολύ περήφανος.
Εις το επανιδείν…
ΥΓ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 2 (+1) μοναδικούς ανθρώπους που με στήριξαν οικονομικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Όσο γι’ αυτούς που με «πούλησαν», αυτούς που με αγνόησαν, αυτούς που δεν με βοήθησαν ενώ μπορούσαν, εύχομαι να μην βρεθούν ποτέ στην ίδια θέση μ’ εμένα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου