Ο Χατζηαλέξης στον Ιωνικό

Ο  Μαργαρίτης Χατζηαλέξης είναι ο νέος τεχνικός του Ιωνικού στην προσπάθεια του να ετοιμασθεί ενόψει της νέας περιόδου, αναλυτικά η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής έχει ως εξής:"Ο Ιωνικός ανακοινώνει την συμφωνία με τον προπονητή Μαργαρίτη Χατζηαλέξη. Ο έμπειρος κόουτς είχε διατελέσει προπονητής στην ομάδα μας στον δεύτερο γύρο της αγωνιστικής σεζόν 2015-16 αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις
σε μια δύσκολη περίοδο ειδικών συνθηκών.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού.

Παράλληλα συμπληρώθηκε και το τεχνικό επιτελείο που θα πλαισιώσει τον Χατζηαλέξη. Αναλυτικά:
Γυμναστής: Δερμάτης Βασίλης
Προπονητής Τερματοφυλάκων: Κατσικώστας Παναγιώτης
Μασέρ: Θεοφανόπουλος Θοδωρής
Σκάουτερ/Αναλυτής: Συρίγος Σταμάτης"

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί η αποχώρηση του Λουκά Καραδήμου, τον οποίο οεπίσημος Ιωνικός με ανακοίνωση του τον ευχαρίστησε θερμά, αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Ο Ιωνικός ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Λουκά Καραδήμο. Ο Λουκάς, ως σπουδαίος προπονητής, κάθισε στον πάγκο του συλλόγου μας τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος σημειώνοντας μόνο νίκες αλλάζοντας άρδην την αγωνιστική εικόνα αλλά και την ψυχολογία της ομάδας. Αποτέλεσε πρότυπο επαγγελματισμού ενώ παρέμεινε μέχρι τελευταία στιγμή σε αναμονή επιθυμώντας να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας μας. Από την πλευρά μας θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για την συνολική παρουσία του και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Είμαστε βέβαιοι πως οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου