Παρελθόν Κουσουρής - Τράκας στην Προοδευτική


 Παρελθόν αποτελούν στην Προοδευτική οι ποδοσφαιριστές Κυριάκος Κουσουρής, Γιάννης Τράκας ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των παιχτών που  αποχωρούν σε 6 ( είχαν προηγηθεί οι αποχωρήσεις των Μανιδάκη, Γκαιδατζή, Πατσατζόγλου,Ατματζίδη).
 Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Προοδευτικής αναφέρει:
"Η διοίκηση της Προοδευτικής ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Κυριάκο Κουσουρή και Γιάννη Τράκα, τους οποίους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται το καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας τους.
*Τις  περιπτώσεις  δύο γνωστών έμπειρων ποδοσφαιριστών (ενός μέσου κι ενός επιθετικού) , εξετάζουν οι άνθρωποι της Προοδευτικής, ο τεχνικός Π. Τζαναβάρας κι ο τεχνικός διευθυντής Δ. Χόρτσας, όμως ανακοινώσεις θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα επιστρέψει ο  πρόεδρος κ. Νίκος Λεμονής ο οποίος απουσιάζει εκτός Αθηνών για επαγγελματικούς λόγους.
* Ως γνωστόν η προετοιμασία της Προοδευτικής είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει την Δευτέρα 24 Ιουλίου στο γήπεδο Νικαίας, ενώ το διήμερο 28-29 Ιουλίου οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις και τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου η αποστολή θα μεταβεί στο  Ελατοχώρι Πιερίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου