Ο Κανελλόπουλος στον Α.Σ. Ποντίων

Ο Νίκος Κανελλόπουλος είναι ο νέος τεχνικός στον Α.Σ. Ποντίων κάτι που ανακοίνωσε η διοίκηση  του συλλόγου με δελτίο τύπου που αναφέρει τα εξής:
ην πρόσληψη του Νίκου Κανελλόπουλου ανακοινώνει η διοίκηση τoυ ΑΣ Ποντίων Δραπετσώνας. Ο 39χρονος προπονητής συναντήθηκε με τους ανθρώπους του συλλόγου σε κεντρικό σημείο της Δραπετσώνας και έδωσε τα χέρια για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο νέος προπονητής της ομάδας είναι γνώστης της πειραικής πραγματικότητας μιας και έχει μεγάλη εμπειρία, ως ποδοσφαιριστής από το πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας ενώ, έχει κάνει και σημαντικό έργο από την θέση του προπονητή σε ομάδες της Αθήνας και του Πειραιά.
Συγκεκριμένα την σεζόν που ολοκληρώθηκε έκατσε στον πάγκο της ΑΕ Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα ενώ, έχει περάσει και από τους Αετού Κορυδαλλού, ΑΟ Χαιδαρίου, Αμφιάλης, Νέου Φαλήρου, Καλαμάκι ΑΟ, Ιεραπολης. Σημαντικό έργο έχει επιδείξει και σε ακαδημίες.
{Ερχομαι σε μια ιστορική ομάδα του Πειραιά}, δήλωσε χαρακτηριστικά λίγο μετά την συμφωνία ο Νίκος Κανελλόπουλος και συνέχισε {Πρόκειται για μια πρόκληση. Ο ΑΣ Ποντίων είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο με ανθρώπους που έχουν μεράκι. Εχουμε πολύ δουλειά και όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Στόχος μας είναι η ομάδα να αποκτήσει μια δυναμική αντάξια της διαχρονικής πορείας της κι να είναι ανταγωνιστική}.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου