Ανανέωσε ο Ζαχαράτος- τέλος ο Λέκκας

       
Παίχτης της Προοδευτικής θα είναι και την νέα σεζόν ο έμπειρος μέσος Γιώργος Ζαχαράτος, ενώ αντίθετα παρελθόν αποτελεί ο Νίκος Λέκκας, αναλυτικά η ανακοίνωση που εξεδόθη αναφέρει τα εξής:
Την ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο μέσο Γιώργο Ζαχαράτο ανακοινώνει η διοίκηση της Προοδευτικής, συνεχίζοντας έτσι τις κινήσεις της για την διατήρηση του βασικού κορμού από το υπάρχον ρόστερ.
 Αντίθετα λύθηκε η συνεργασία με τον μεσοεπιθετικό Νίκο Λέκκα, τον οποίο η διοίκηση της Προοδευτικής ευχαριστεί για την μέχρι τώρα συνεργασία και του εύχεται το καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας του.

Ο Αντώνης Μόλακας προστέθηκε στο προσωπικό της Προοδευτικής και θα είναι στο τήμ των φροντιστών της ομάδας μαζί με τον Στάθη Δαφνά.
Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην Προοδευτική, την ερχόμενη Παρασκευή, προκειμένου ο τεχνικός Διευθυντής Δημήτρης Χόρτσας,να προχωρήσει στην οργάνωση και την στελέχωση των Ακαδημιών της Προοδευτικής.
                                       ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσουν τα  εισιτήρια διαρκείας της Προοδευτικής για την νέα περίοδο, που φέτος θα έχουν τρείς κατηγορίες, απλά( θύρα 4-5), οργανωμένων(nogate- θυρα 1) και vips στην θύρα 2.
 Τα διαρκείας φέτος είναι επετειακά( 1927-2017-90 χρόνια Προοδευτική) και οι τιμές τους θα είναι  ίδιες με πέρυσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου