Βόμβα! Aπό το Κερατσίνι στο Αιγάλεω ο Ψυχογιός

Απίστευτη μεταγραφή για το Αιγάλεω καθώς πρίν λίγο ανακοίνωσε την απόκτηση του καλύτερου ποδοσφαιριστή του Κερατσινίου, του άνθρωπου που ουσιαστικά , με τα γκολ του, έστειλε τους Πειραιώτες στην Γ΄  Εθνική και στην  κατάκτηση του Κυπέλλου για 2η συνεχόμενη χρονιά, του επιθετικού ΄Αγγελου Ψυχογιού.
 Ενός ποδοσφαιριστή που  είχαμε γράψει πρίν από περίπου 1 μήνα, ότι θα απασχολούσε μεταγραφικά ομάδες Β΄  αλλά και Α΄ Εθνικής.
 Ωστόσο η διοίκηση Παλτόγλου έκανε το τεράστιο αυτό ντήλ, αποκτώντας, ίσως ότι καλύτερο κυκλοφορούσε στον χώρο της Γ΄ Εθνικής και όχι μόνο, προσφέροντας ένα σπουδαίο συμβόλαιο στον νεαρό επιθετικό, αλλά και πείθοντας τους Πειραιώτες στην μετακίνηση του.
 Και ασφαλώς το κενό που αφήνει στο Κερατσίνι είναι τεράστιο, βεβαίως ουδείς αναντικατάστατος αλλά....
 Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Αθηναική ομάδα αναφέρει:
"Ο Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Άγγελο-Νείλο Ψυχογιό. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 22 χρονών και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης.
Την περσινή χρονιά στέφθηκε πρωταθλητής και Κυπελλούχος Πειραιά με τα χρώματα του Κερατσινίου έχοντας αγωνιστεί ακόμη σε Φωστήρα και στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, των Σουρμένων, του Φοίβου Βάρης και της Ακαδημίας Ροτσα.
Καλωσορίζουμε τον Άγγελο-Νείλο Ψυχογιό και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.  "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου