Πήρε Κρητικό- χτυπάει Κατσικοκέρη- Πέεφ

Μεταγραφές που δείχνουν ξεκάθαρα τους στόχους του για την νέα περιοδο κάνει ο Εθνικός που αναμένεται να είναι το μεγάλο φαβορί του ομίλου του.
 Συγκεκριμένα η διοίκηση του Πειραικού συλλόγου απέκτησε  τον καλύτερο στόπερ της κατηγορίας τον Γιώργο Κρητικό από τον Ιωνικό, η αποχώρηση του οποίου έκανε αίσθηση.

 Παράλληλα οι Πειραιώτες κινούνται για δύο ποδοσφαιριστές η απόκτηση των οποίων θα κάνει πάταγο, μιλάμε ασφαλώς για τον στράικερ του Εργοτέλη τον Νίκο Κατσικοκέρη, και τον μέσο Πέεφ του Ιωνικού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Πειραιώτες για την  απόκτηση του Κρητικού είναι η εξής:
"Ο Εθνικός ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου (24/08/1992) κεντρικού αμυντικού Γιώργου Κρητικού θωρακίζοντας με αυτόν τον τρόπο την αμυντική του γραμμή.
Ο Γιώργος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο απο τις Ακαδημίες του Ρότσα, μετέπειτα βρέθηκε στις Ακαδημίες του ΑΟ Χαϊδαρίου,ομάδα με την οποία στα 17 του χρόνια αγωνίσθηκε στην Γ΄και Δ΄Εθνική κατηγορία,αγωνίσθηκε επίσης στον ΠΑΟ Ρούφ,τον Ατρόμητο Πειραιά,και τα τελευταία τρία χρόνια αποτέλεσε την βασική και αναντικατάστατη επιλογή της αμυντικής γραμμής του Ιωνικού,κατά την περσινή περίοδο είχε 27 συμμετοχές και πέτυχε και ένα τέρμα ως αντίπαλος της ομάδας μας.
Ο Γιώργος Κρητικός έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Εθνικού στην ιστοσελίδα μας:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Εθνικό που είναι ένας ιστορικός Σύλλογος.Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου